Hurtig alene-hjemme-mad

Når Kjærsten har lange dage på kontoret, gider jeg som oftest ikke lave de store kulinariske tidskrævende måltider. I dag stod den derfor på frisk økologisk pasta med spinat og ost.
Jeg hakkede nogle friske tomater, løg og hvidløg, og svitsede det i olie. Oveni blev der hældt en halv dåse hakkede tomater, et bløp eddike, oregano, timian, basilikum og to skeer oliventapenade. Det boblede i et kvarters tid, og blev smagt til med salt og peber.

Pastaen blev hældt op i en dyb tallerken, sovsen blev lagt i midten og ovenpå rev jeg noget lækker tør fåreost.

Hep! – nu må det være tid til en kop kaffe (og en af de is, som jeg ikke har købt i dag…… bum bum….).

4 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere