Hurtig alene-hjemme-mad

0 delinger
0
0
0

Når Kjærsten har lange dage på kontoret, gider jeg som oftest ikke lave de store kulinariske tidskrævende måltider. I dag stod den derfor på frisk økologisk pasta med spinat og ost.
Jeg hakkede nogle friske tomater, løg og hvidløg, og svitsede det i olie. Oveni blev der hældt en halv dåse hakkede tomater, et bløp eddike, oregano, timian, basilikum og to skeer oliventapenade. Det boblede i et kvarters tid, og blev smagt til med salt og peber.

Pastaen blev hældt op i en dyb tallerken, sovsen blev lagt i midten og ovenpå rev jeg noget lækker tør fåreost.

Hep! – nu må det være tid til en kop kaffe (og en af de is, som jeg ikke har købt i dag…… bum bum….).

0 delinger
4 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere