Et spøjst bekendtskab

Når nu du hører navnet “Salatbørsen”, hvad tænker du så?
Tjo, måske et sted der laver salat… Det er det ikke, eller jo. Men på den mayonaiserede måde. Det er et smørrebrødssted / lune danske retter, og ligger på Værnedamsvej.

Når nu du så ser en lille asiatisk mand, med kasket, betjene dig, hvad tænker du så?
Tjo, måske at det er da meget almindeligt. Der er mange asiater der har smørrebrødsbutikker og den slags. Men når så der kommer to skolepiger ind i biksen, og på flydende fransk bestiller derses kyllingesandwich, så svarer den lille asiatiske mand på lisså flydende fransk, hvorefter han spørger ind til deres skoledag og de griner og joker – på endnu mere fransk… Se dén havde jeg ikke set komme.

Jeg elsker Vesterbro !

Efter min 12 timers faste, blev jeg belønnet med fint og normalt blodsukker. Jeg var enormt sulten, så den lille rugbrødsmad, var slet ikke nok. Ind på Salatbørsen, og vælge deres tungeste sandwich. Hjem til Kjærsten, som ikke var kommet afsted endnu, og sammen spiste vi hver en halv sandwich med frikadeller og en halv med flæskesteg. Nu drikker jeg kaffe, og om lidt skal jeg sove. Sove, sove, sove – Katten har allerede varmet dynen op, derinde.

4 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere