2 In mad/ mig

Hausfrau agtig

I højtalerne, strømmer der god musik ud, fra P6-Beat. Ganske udmærket radiokanal, synes jeg.

Indtil videre, er min helt frie onsdag, blevet brugt på at stege fiskefrikadeller til påskefrokost, samt at klaske en grovbolledej sammen. Fiskedellerne, består af en fars fra Aarstiderne, og er piftet op med brøndkarse og citronskal. Jeg glæder mig til at sætte tænderne i dem, i weekenden. Nu ligger de og hygger sig i fryseren.

Om lidt skal det gøre godt med et bad, inden jeg vil ud og opleve verden lidt. Jeg mangler noget blå himmel, og håber det kommer snart. Temperaturen fejler vist ikke noget.

Hvad skal du lave i dag?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Signe
  onsdag 20. april 2011 at 14:17

  jeg hygger med mine to drenge. Min mand er på arbejde, så jeg har drengenes bedstemor på besøg. Hun er sød at mandsopdække den ældste, når jeg skal give den lille mad. Han synes det er sjovere at være udenfor på legepladsen, end at være indenfor sammen med mig 🙂

  • Reply
   Therese
   onsdag 20. april 2011 at 19:24

   Det lyder dejligt, Signe.
   He he, ka’ da godt forstå at din søn gerne vil være ude i det gode vejr. Det har været så skønt et vejr i dag 🙂

  Leave a Reply