Hausfrau part two - CopenhagenDaily
8 In mad

Hausfrau part two

Der syltes blommer, til påskefrokostens ostemadder. Det foregår i ovnen, hvor det kan passe sig selv, indtil konsistensen er rigtig. Blommer, rørsukker, citronskal og vanilje. Mon ikke det blir’ godt?

Aftensmaden blev af den grønne slags. Selv om man er gravid, er det lige lovlig meget at ta’ et kilo på om ugen (selv om jeg ved at en del af det skyldes væske, pga. de højere temperaturer), men jeg fik lyst til noget grønt og sundt.


Kylling blev marineret i lime, hvidløg og citron. Derefter stegt. I en wok, vendte jeg små majs, små sukkerærter, rød peber, squash, græskarkerner og ramsløg. Lidt frisk pasta blev kogt, en appelsin  skåret i mindre stykker og en acovado blev “skeet”. Det hele anrettet på et fad, med frisk brøndkarse og ramsløg over. Simpelt, knasende, sundt og godt.

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Ann-Christine
    onsdag 20. april 2011 at 19:29

    Det ser rigtig lækkert ud. Jeg synes også at foråret, solen og varmen giver lyst til sprøde salater, frisk frugt og mad i friske flotte farver

    • Reply
      Therese
      onsdag 20. april 2011 at 19:33

      Ja, det får man. Jeg har allerede andre salater i tankerne, til de kommende ugers solskin. Fx. varm nudelsalat med masser af grønt, marineret oksekød og sesam. Mmmm.

  • Reply
    Anette
    onsdag 20. april 2011 at 21:10

    Din aftensmad ser rigtig lækker ud. Og det er skønt med lidt lettere retter her i foråret.

    • Reply
      Therese
      torsdag 21. april 2011 at 09:43

      Det smagte skønt, og er bestemt kommet på sommerrepetoiret 🙂

  • Reply
    Rejen
    torsdag 21. april 2011 at 06:31

    Uhmm den ser lækker ud den kyllingesalat…Godt med lidt lettere mad her i varmen…;-D

    • Reply
      Therese
      torsdag 21. april 2011 at 09:43

      Nemlig ! 🙂 Tror også det ville smage dejligt med rejer eller andet som proteinkilde 🙂

  • Reply
    Mette
    torsdag 21. april 2011 at 21:14

    Mums det ser lækkert ud – det skal vi vist prøve en af påskedagene.

    • Reply
      Therese
      torsdag 21. april 2011 at 21:27

      Det syns jeg I skal. Det smagte dejligt 🙂

    Leave a Reply