Flotte fyr

Denne flotte fyr, posserede for os i påsken, nede i Frederiksberg Have. Han strålede om kap med solen, og man kunne næsten se at han tænkte “jeg er for lææækker ! ” 😉

4 comments
  1. Jeg har mødt ham engang sammen med en veninde. Det var ude på pladsen foran ved fr.berg alle. Hun var sikker på at han var stukket af et eller andet sted og ringede til Zoo og forskellige dyre-hjælps-telefoner 🙂 Han var vist bare på gåtur.

    1. Han sover vist ofte i det store træ der rager ud over muren, ved siden af Storm P museet. Jeg er selv blevet forskrækket en aften, jeg gik forbi, hvor der pludselig lød “trompetfanfare”. Det var bare påfuglen der skulle fortælle at han faktisk var gået i seng … 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Skræmmende!

Med noget af den nærmeste familie, lige udskrevet fra hjemme-karantæne, efter at være inficeret med svineinluenzaen, har jeg…
Læs mere