Spunkens kommode


Kommoden blev samlet, grebene (i seks forskellige farver) sat på, tøj, sengetøh osv. vasket og lagt på plads i skufferne.
Jeg er ret godt tilfreds, ikke mindst når jeg tænker på at der er sparet ret meget i forhold til den oprindelige idé 🙂


De to lysestager, er, som grebene, fra Anne Black. De har fint hulmønster, så om aftenen, skinner der lidt lys ud af dem. Så fint.

18 comments
  1. Jeg er vild med knopperne, og det var et scoop at de var at finde til lagersalget. Det var svært at vælge hvilke farver jeg ville ha’, for nøj der var mange forskellige 🙂

  1. Tak, Vevika 🙂
   Jeg er endt med at være ret godt tilfreds, og måske egentlig mere tilfreds end hvis det havde været den dyre kommode. Denne er alligevel mere personlig – og så har jeg sgu selv samlet skidtet ! He he.

  1. Tak, Malene.

   Ja, det er ikke meget galt. Mangler at få seng og barnevogn hjem, og Kjærsten mener vi skal gøre det snart. Tror han er bange for at jeg føder før termin 😉 He he.

   Så snart skal de ting hjem, og så er vi vist også klar til Spunkens ankomst.

 1. Nydelig kommode til babytøyet. De knottene til Anne Black gjorde seg virkelig godt. Jeg liker godt hennes ting. Kjøpte en liten vase av henne på Illum, da vi var i Kbh i april. Som det står “vase” på. Søt!
  Kikk innom den “nyfødte” bloggen min da vel.

  Mvh Elisabeth

  1. Hej Elisabeth, og velkommen til.

   Hun laver mange skønne ting, Anne Black. Jeg elsker hendes små vaser, skåle og lysestager. Jeg kunne hurtigt ha’ købt mig fattig, til lagersalget.

   Jeg klikker forbi 🙂

 2. Flot kommode, og der er ikke noget så hyggeligt som at lægge det nyvaskede og ubrugte babytøj på plads … og glæde sig til det skal i brug 🙂

 3. Sikke en fin kommode med fine greb. Det må være så rart have helt styr på babytøjet. Vores ligger stadig og roder rundt i et par bærerposer, men vi når det nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om