10 In mad

Nyt nordisk (aften)køkken..

I det nye nordiske køkkens manifest, står der i punkt tre, at man skal “afspejle de skiftende årstider, i sine måltider”.
Det er her til aften gjort ved at spise friske danske asparges, økologiske danske rabarber og ramsløg ude fra en dansk skov.
Mange af de andre punkter, er også blevet fulgt, bla. at fremme dyrevelfærden, ved at vælge en økologisk kyllerylle.

Nu er vi mætte og tilfredse – og enda med god samvittighed.

You Might Also Like

10 Comments

  • Reply
    Rejen
    onsdag 11. maj 2011 at 20:25

    uhmmmmmm det ser lækkert ud..

    • Reply
      Therese
      onsdag 11. maj 2011 at 21:59

      Det var det også, Annemarie 🙂

  • Reply
    cphfoodie
    onsdag 11. maj 2011 at 20:45

    Lækkert!

    • Reply
      Therese
      onsdag 11. maj 2011 at 21:59

      Yep 🙂 Meget forsommer-lækkert.

  • Reply
    Marianne's Mening
    torsdag 12. maj 2011 at 08:10

    Hvis I mangler en nanny, så træder jeg gerne til med at passe Spunken, vaske tøj og gøre rent, hvis bare jeg må spise med 😉

    Hvor ser det lækkert ud!

    • Reply
      Therese
      torsdag 12. maj 2011 at 09:34

      Dét tror jeg altså sagtens vi kan finde ud af, Marianne. Hi hi. Vi har også en sovesofa så du kan være boende nanny.

      • Reply
        Marianne's Mening
        torsdag 12. maj 2011 at 09:40

        Jamen, så er drømmen om København jo opfyldt.
        Et sted at bo og spise og tilmed et arbejde 😀

        • Reply
          Therese
          torsdag 12. maj 2011 at 10:50

          Nemlig 🙂 Hi hi.

  • Reply
    DetLyseblåKøkken
    torsdag 12. maj 2011 at 09:10

    Enkelt og meget meget lækkert med de skønneste råvarer. Dejlig mad som jeg selv elsker.

    Ha en god dag

    • Reply
      Therese
      torsdag 12. maj 2011 at 09:35

      Velkommen til 🙂

      Af og til, er de enkle men gode råvarer, dem der gør hele forskellen. Skønt.

    Leave a Reply