Bønnebord og nye bøger

Mit dejlige hjørne, har fået selskab af et nyt møbel. Et lille bønnebord, i farven Pacific. Jeg er vild med det, og nu er her skønt at sidde med en kop te og en god bog. Hvis vi en dag skulle ha’ brug for et større sofabord, kan bønnebordet udvidet med et bord mere, dét er jo smart.

Jeg var forbi svigerinden i bogbutikken i dag, og udvide samlingen med lidt nye babybøger, en bagebog og en god roman. Så er ventetiden frem til fødslen, forhåbentlig ikke så lang.

Tidligere i dag, var Kjærsten og jeg til bryllup. Hans kollega blev gift, udenfor Thorvaldsens Museum. Hun var så fin, i en rød stramtsiddende silkekjole. Wow. Derefter var der reception på en kanalbåd, med dækkede borde og vinglas. Jeg sprang over, og lod Kjærsten om at hygge med videre på båden. Jeg har fået mig en eller anden “baktusse”, så maven er ikke helt som den burde være….derfor ku’ jeg ikke helt overskue to timer på en båd, uden wc…

Nu skal det gøre godt med et lille hvil, og en af de nye bøger. Det er lørdag.

16 comments
 1. Du bliver lykkelig for den nederste bog.. Den har reddet os mange gange og skal helt sikkert findes frem igen når lillepigen komme 🙂

  1. Hi hi hi, sorry 😉 Hvad farve købte du?

   Jeg kan allerede nu anbefale “Baby 100% naturlig…” af Rebecca Persson. Eneste minus, er at den koster mig penge, efterhånden som jeg læser…for der er adresser til en masse lækre webshops 😉

 2. Og så kommer hende den gamle, barnløse og siger: Det er et helt fantastisk(t) bord og farven er too cool 😉

  P.S: Et lille klem til katten fra mine to!

  1. Jeg elsker også bordet, og havde det ikke været fordi det var 15 minutter i lukketid, og et “hit’n’run” køb, så kunne jeg aldrig ha’ bestemt mig for farven !! Men er så glad for at det blev det havfarvede 🙂

 3. Åååh … endnu et blog-frynsegode: jeg vil så gerne ha’ sådan et bord, Therese – men jeg kan oprigtigt talt ikke finde én eneste plads til det, så jeg nyder da lige dette her ekstra. Det er en fantastisk farve, by the by! – og så lige et ammestueråd 😉 … skynd dig at få læst de gode bøger – koncentrationen kan godt svigte i barselstiden – som er lige om liiidt – yipee 😀

  1. Du er velkommen til at nyde, et cetera. Kan der virkelig ikke ryddes plads i din bolig, til sådan en bette størrelse?

   Hi hi, jeg læser og læser 🙂 Hi hi.

  1. Indtil videre har du kostet mig en slynge….og jeg har på fornemmeren at der ryger flere ting i indløbskurven 😉 hi hi

   Velkommen her til min blog, dejligt at du kommenterer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere