Mi-aaavs

Nårhh, den lille kat. Hun lavede et falde-ned-fra-sofaen stunt, og hang fast med forpoten..da hun så forsøgte at trække kloen til sig, blev hun ved med at hænge fast. Nu humper hun rundt, og har ikke helt så godt balance. Det kunne tyde på at hun har fået strukket den højre skulder. Nårhh altså, lille misk.

Så længe hun spiser, drikker og ellers har det ok, tror jeg ikke der er grund til at aflægge dyrehospitalet et besøg, men nu må vi lige se det an resten af dagen.

4 comments
  1. nåååååå det er synd for hende, min Fetti lavede sådan et stunt sidste år, hun hang fast i bordet på altanen, hun humpede et døgns tid så var det væk…du skal bare mærke efter om det varmt eller hævet, og du kan altid ringe til en dyrlægevagt og få en snak…God bedring med lille miskat…;-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Skør Kat

Kære Doktor Dyregod Katten har lige spist en ordentlig bid solsikkerugbrød….er det normalt??
Læs mere

Før-juleri

Kransen hænger på døren, kalenderlys og adventskrans er klar. Nu må julen godt komme an. Man må sige…
Læs mere