Mandag - CopenhagenDaily
5 In kat/ mig

Mandag

Tænk at man kan gå rundt i det skønneste vejr, midt inde i byen, nyde solen, nyhavn, Kongens Nytorv, alt det grønne og smukke – UDEN at ta’ et eneste billede… For pokker da. Men det må da betyde at min hjerne og mit blik har haft for travlt med at nyde. Godt man kan knipse et bette blomsterbillede herhjemme…

Jeg har for nu afsluttet mit terapi forløb. Forløbet der som udgangspunkt skulle komme angsten for læger til livs. Det lykkedes, og udover det, har jeg fået vendt alle mulige andre tanker, som har været eller er kommet under graviditeten.
Måske vender jeg tilbage med nye tanker på tapetet, måske ikke. Uanset har jeg været glad for at gå der, og skulle nogen ønske at vide hvor og sådan noget, kan man altid sende mig en mail og få yderligere informationer.

Jeg smuttede forbi Nespresso butikken, og købte en masse kaffe, så nu må det være tid til en lækker kop kaffe med blødt skum på toppen. Spørgsmålet er så hvilken kaffe jeg skal vælge, for nu er lageret fyldt op med mange forskellige varianter.

Katten ligger på et håndklæde, nede på gulvet ved min side. Hun humper stadig, det lille pus, men jeg synes jeg kan se en lille bedring. Jeg er dog utålmodig, hun må meget gerne få det bedre lige nu, for jeg får så ondt i hjertet af at se hende kæmpe sig frem. Jeg nusser om hende, stiller mad tæt på hende, så hun ikke skal gå for langt, taler til hende og løfter hende op og ned fra sofaen, hvis hun vil derop. Piv piv.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Rejen (Annemarie)
  mandag 23. maj 2011 at 13:14

  Godt at terapien har hjulpet, men det er stadig synd for lille mis…;-(
  flot blomsterbillede..

  • Reply
   Therese
   mandag 23. maj 2011 at 13:18

   Ja, æv æv det er ikke rart at hun er skidt. Jeg nægter at føde før hun er på toppen igen – så det ér allerede aftalt med Spunken. Hi hi.

   Ha ha, tak. Det var nu bare for at ha’ lidt billede på posten, du ved 😉

 • Reply
  Deborah
  tirsdag 24. maj 2011 at 09:20

  Altså 🙂 Og nu har du endda fået nyt kamera. Jeg ville gerne have haft nogen fotos 🙂

  Jeg nød det gode vejr meget og fik taget fotos. Det startede godt, men da jeg kom ud fra Biblioteket, begyndte det at blive overskyet. Så jeg var heldig, lige at fange det bedste vejr.

  • Reply
   Therese
   tirsdag 24. maj 2011 at 16:28

   Nu går jeg ikke rundt med det store slr kamera, hver dag 🙂 Så når jeg er ude, er det altid telefonen der blir’ brugt – medmindre jeg har det lille kompakte kamera i tasken.

   Jeg vil hoppe forbi og kigge på dine billeder 🙂 Synes du ikke det er besværligt at slæbe det store kamera med, eller har du det ikke med hver gang du er ude?

   • Reply
    Deborah
    tirsdag 24. maj 2011 at 18:24

    Jo, vi er helt enige. Der er mange situationer, hvor lommekameraeet, er langt mere praktisk. Det er jeg begyndt at have i tasken hver gang, som jeg havde en overgang. De nævnte fotos er også taget med det, ligesom jeg også havde det med til konfirmation. Det tager skam rigtig fine fotos synes jeg.

  Leave a Reply