Heldige mig - CopenhagenDaily
3 In mad/ mig/ venner

Heldige mig

Dejlige timer er brugt sammen med min veninde, nede på en café midt i Vesterbros mylder. Mens snakken er gået, har det haglet, regnet, blæst og solen har skinnet. Timerne er fløjet afsted, og nu sidder jeg her med stængerne oppe og føler mig ret heldig.


Da jeg parkerede min cykel, tænkte jeg at vi må ha’ Københavns smukkeste cykelparkering. De kæmpestore Rhododendronbuske blomstrer, og sender klatter af pink og lilla, i ens synsfelt. Smukt.

Resten af dagen skal bruges på lidt bloggeri, læsere, frikadelleproduktion og så skal jeg også stege mig en bøf på et tidspunkt. Jeg er kommet til at springe jerntilskuddet over, af ren forglemmelse – det kan jeg mærke nu, hvor jeg er træt og har haft en del hovedpine. Nu er pillerne igen sat frem ved håndvasken, og der er indkøbt en stor bøf.

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Rejen
  tirsdag 24. maj 2011 at 18:36

  Velbekommen…;-D

  • Reply
   Therese
   tirsdag 24. maj 2011 at 18:38

   Taaak ! – bøvs 😉

 • Reply
  Mette Marie
  tirsdag 24. maj 2011 at 23:49

  love love love <3

 • Leave a Reply