Et ordentligt brød

Er navnet på en bog af Camilla Plum, som jeg har købt. Jeg sidder nu og bladrer i den, og kan slet slet ikke bestemme mig. Jeg har lyst til at bage det hele, og helst lige nu. Dog skal de fleste brød ha’ 6-24 timers hævning, og også ofte efterhævning, så jeg må udvælge mig en opskrift eller to og starte dem op på fredag. I weekenden skal vi spise en masse friskbagt brød!

Før jeg blev gravid, holdt jeg mig fra brød – for det sætter sig direkte på mine sideben. Det eneste jeg spiste, var rugbrød eller meget meget groft brød. Nu har jeg fået forkærlighed for at starte dagen med en bolle af en slags (gerne lidt grov) med ost på, eller lidt hjemmelavet marmelade, som for eksempel rabarber/vanilje, som jeg har lige nu. Der er lækkert!

Nå, tilbage til bogen. Jeg skal finde ud af hvad jeg skal lægge ud med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere