Hva' skal man SÅ finde på? - CopenhagenDaily
2 In mig

Hva’ skal man SÅ finde på?

Planen var at smutte til et hyggeligt outlet af et dansk børnetøjsmærke, og bagefter få købt de forskellige dullegrejsting jeg mangler – er efterhånden træt af at se den øjencreme manglende vaskebjørn med meget tør hud på benene, i mit spejl, hver morgen…
Barselsdagpengene var gået ind på kontoen, og jeg havde fejlkalkuleret med månedens beløb – det kan jo ske – samtidig er det en af de måneder hvor alle udgifter har hobet  sig op, så nu er der andre planer, kan jeg se på min konto.

For at være helt sikker på regnestykket, ordnede jeg regnskab og betalinger på en 27” skærm – det blev det ikke mindre skræmmende af !!

Så nu kan jeg jo bare gå mig en tur, for det er jo også godt mod rander under øjnene… 😉

Tæææænk positiiiiiiiivt – tralalalalalaaaaa….

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Catarina
  torsdag 26. maj 2011 at 11:46

  Ha’ en fantastisk dag fuld med positive tanker. 🙂

  • Reply
   Therese
   torsdag 26. maj 2011 at 12:19

   Tak, Catarina. Må indrømme at det ikke går sååå godt med de positive tanker #”%#”&%€#”&€# !!!! 😉

  Leave a Reply