Fem gram gær

Fem gram gær, og 24 timer, tog det at lave de to yoghurtbrød. Udover gær, var der naturligvis yoghurt, hvedemel, fuldkornsmel (jeg brugte spelt/emmer), salt og vand.
Det er muligvis de bedste brød jeg nogensinde har bagt ! Det tegner ret godt, når man tænker på at det er første opskrift, fra brødbogen, jeg prøver. Hvis resten er bare nær så gode, står der glade maver på programmet de næste mange gange jeg kaster mig over brødbagningen.

Nu er jeg spændt på hvor længe det holder sig friskt. Fru Plum, siger fire dage, og med den sejhed og fugt fra yoghurten det har, tror jeg hende. Spørgsmålet er så, om der overhovedet er mere tilbage efter fire dage 😉

 

8 comments
    1. Jeg har for få dage siden lavet et blogindlæg der hedder “Et ordentligt brød” og også linket til både bogens forfatter og webshop hvor bogen kan købes, et par gange. Så det hænger nok mere sammen med at jeg ikke gider linke hver gang jeg nævner den 😉

      1. Det er så godt ord igen, men det har jeg simpelthen ikke set. Jeg tror, vi som bloggere ofte gør den fejl, at vi antager, at folk har læst alle de seneste indlæg, og det er altså ikke altid, selv hos relativt faste læsere (som jeg selv). Du havde ikke behøvet linke til bogen, men så måske til det tidligere indlæg, som jeg jo så også kunne have opdaget – bare en tanke. Det gør jeg ihvertfald ofte. Nu vil jeg så kigge efter det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere