Natostilling og friskbagt brød - CopenhagenDaily
2 In kjærsten/ mad/ venner

Natostilling og friskbagt brød

Her dufter af brød. I går satte jeg en dej, til yoghurtbrød. To store brød, blir’ det til. De skal ha’ en halv time mere, og så er jeg den der er hoppet op på cyklen og ind til Halmtorvet. Det er ikke tilskud til fælleskassen der skal tjenes ind, men derimod en venindeaftale. Jeg glæder mig til snak, og til at spise en god brunch.

Kjærsten ligger i natostilling inde i sengen. Han kom hjem ved fem tiden i morges, godt stegt. Han havde glemt sine nøgler, og derfor ringet til min mobil 48 gange (!?!). Mobilen var på lydløs, så jeg hørte den jo ikke…. Jeg hørte ham ikke ringe på dørtelefonen, så om han overhovedet har gjort det, aner jeg ikke – den plejer ellers at vække mig…
Han kommer nok til at sove det meste af dagen, og når han står op, skal han ha’ nybagt brød til sin slunkne mave – medmindre tømmermændene kræver pizza eller andet snask.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rejen
  lørdag 28. maj 2011 at 15:41

  Nåeee stakkels kjærste…hehe..;-D god fornøjelse..

  • Reply
   Therese
   lørdag 28. maj 2011 at 16:28

   Ja, han er rimelig stakkel lige nu!

  Leave a Reply