Iskaffe, vasketøj og modello kat - CopenhagenDaily
2 In kat/ mig

Iskaffe, vasketøj og modello kat

Jeg tyller den ene iskaffe efter den anden. Det læsker dejligt med den kolde mælk, isterninger og espressoen. Jeg bruger en koffeinfri kaffe, det kan jeg lige så godt, og så sparer jeg Spunken (og mit maveskind) fra at blive hyperaktiv 😉

Vaskemaskinen snurrer. Jeg købte for nyligt en “vikle”, og den kom i dag. Den stank dog af parfume fra posen den var pakket i, så den røg i vaskemaskinen, sammen med noget Spunk tøj, som jeg vist også var kommet til at købe… Nu må det være slut med shopping !!! …. eller …

Katten – hun ligger på sit leje og leger modellomis.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Bitten
  tirsdag 7. juni 2011 at 16:24

  Hvis jeg var så toplækker som hun er, ville jeg også lege modello dagen lang 🙂

  Hvordan fremstiller du din iskaffe? Jeg søger en perfekt opskrift/fremgangsmåde.

  • Reply
   Therese
   tirsdag 7. juni 2011 at 16:47

   He he, ja hun er et skår 😉

   Denne er bare et shot espresse, kold mælk og isterninger. Det smager dejligt, men er ikke en “dessert”.

   Skal man lave en luksus, ville det være et shot espresse, en kugle vaniljeis, en håndfuld isterninger og mælk, blendet til en lind masse. Er det ikke sødt nok, kan man søde med honning, sirup el. 🙂

  Leave a Reply