Iskaffe, vasketøj og modello kat

Jeg tyller den ene iskaffe efter den anden. Det læsker dejligt med den kolde mælk, isterninger og espressoen. Jeg bruger en koffeinfri kaffe, det kan jeg lige så godt, og så sparer jeg Spunken (og mit maveskind) fra at blive hyperaktiv 😉

Vaskemaskinen snurrer. Jeg købte for nyligt en “vikle”, og den kom i dag. Den stank dog af parfume fra posen den var pakket i, så den røg i vaskemaskinen, sammen med noget Spunk tøj, som jeg vist også var kommet til at købe… Nu må det være slut med shopping !!! …. eller …

Katten – hun ligger på sit leje og leger modellomis.

2 comments
 1. Hvis jeg var så toplækker som hun er, ville jeg også lege modello dagen lang 🙂

  Hvordan fremstiller du din iskaffe? Jeg søger en perfekt opskrift/fremgangsmåde.

  1. He he, ja hun er et skår 😉

   Denne er bare et shot espresse, kold mælk og isterninger. Det smager dejligt, men er ikke en “dessert”.

   Skal man lave en luksus, ville det være et shot espresse, en kugle vaniljeis, en håndfuld isterninger og mælk, blendet til en lind masse. Er det ikke sødt nok, kan man søde med honning, sirup el. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere