12 In blogging

Er du ?

Med inde på min Facebook side?

Planen er at bruge den side noget mere, blogge lidt derinde, når jeg ikke har tid til at blogge her på den “rigtige”.

Når Spunken kommer til verden, kan det jo godt være at det vil være nemmere at lave en hurtig opdatering på Facebook, eller poste et hurtigt billede.

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  anette
  tirsdag 7. juni 2011 at 18:06

  Nu er jeg, siden du så’en lokker med baby billeder 😉

  • Reply
   Therese
   tirsdag 7. juni 2011 at 19:58

   Hi hi, dejligt 🙂

 • Reply
  Catarina
  tirsdag 7. juni 2011 at 18:12

  Jeps, jeg er der og følger dig osse i tykt og tyndt bæ til den tid hi hi – aiii Catarina, det sagde du ikke. 😆

  • Reply
   Therese
   tirsdag 7. juni 2011 at 19:59

   Hi hi, skøre kugle :o) !!

 • Reply
  Helle K.
  tirsdag 7. juni 2011 at 18:29

  Jeg vil holde mig bag Catarina, så hun liiiiige ta’r det værste 😉

  • Reply
   Catarina
   tirsdag 7. juni 2011 at 18:56

   Hi hi kylling. 😀

   • Reply
    Therese
    tirsdag 7. juni 2011 at 19:59

    Fniiiis. Tror Spunken kan ramme mange på én gang 😉

 • Reply
  Mette
  tirsdag 7. juni 2011 at 20:18

  Nej.
  Sorry. Men jeg bliver simpelthen så ked af at flere og flere ikke opdatere deres weblogs fordi de bruger facebook i stedet. Meget muligt at det er nemmere for dig derinde, men jeg vil nu stadig sidde herude på det rigtige net og vente på nyt….

  • Reply
   Therese
   tirsdag 7. juni 2011 at 20:21

   Fair nok, Mette 🙂

   Jeg er glad for en god blanding. Bloggen er stadig nummer et, men synes det er hyggeligt at smække et billede i anden retning, end min private Facebook, af og til. Som oftest vil samme billede senere kommer på bloggen, med nogle ord til.
   Når Spunken kommer til verden, er der muligvis i perioder ikke tid til at skrive dagligt på bloggen, men “blog-tanker” kan hurtigt komme afsted til Facebook.

   • Reply
    Therese
    tirsdag 7. juni 2011 at 20:21

    – orv, og forresten. Jeg er helt enig med dig i at det er ærgerligt når Facebook eller andre medier, overtager webloggen helt, eller hvis weblogs blir’ lukket for kun at eksistere som en Facebook side.

    • Reply
     Mette
     torsdag 9. juni 2011 at 07:02

     Det var meget det der skete for mig. Min facebook blev bare meget nemmere at forholde mig til end bloggen og jeg følte ikke at den krævede lige så meget. Men tro mig, det første lange stykke tid får du masser af tid. Sådan nogle babyer sover hele tiden. Og når baby så når til en træls alder hvor du er ved at gå til af træthed og har brug for et sted at klynke, så vil bloggen være et oplagt sted 🙂

     • Therese
      torsdag 9. juni 2011 at 20:22

      He he, jeg håber du har ret. Gider ret godt at ha’ en sovebaby 😉

  Leave a Reply