Sommermad

Når det er så lummert, er det ikke den store appetit vi har, så aftensmaden skulle være let. Jeg marinerede kylling i citron, honning, hvidløg og peber, og lod det stå i køleskabet en times tid. Derefter blev den stegt på en pande.
I en gryde blev der kogt perlebyg, og lækre danske asparges blev skrællet. De røg i en anden gryde, med letsaltet vand, i tre minutter.
Et spidskål blev snittet, og dampet i kortere tid end det tar’ at sige “suverænitetsafgivelseserklæring”.
Lidt tomater blev slicet,  mynte og basilikum plukket og hakket, og så blev det hele ellers blandet sammen, med lidt salt og en lille smørklat.
Hep! Det smagte skønt, og vi fik lidt hjemmebagt brød til, med hjemmekøbt peberfrugtpesto.

I vindueskarmen står vores knæhøje-karse-ko. 10 kroner i Føtex, for lidt hjemmedyrket gartnersjov med eget husdyr. Det er da ok.

6 comments
  1. Den er straks føjet til foretrukne…
    Også selv om jeg helt måtte opgive at sige “suverænitetsafgivelseserklæring”, her efter to glas rødvin ;o)

    1. Den er rigtig fin. Har også købt en pakke med en hane … De havde også får. Hi hi.
      Salaten var skøn og helt perfekt på en varm sommeraften 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere