6 In mad

Sommermad

Når det er så lummert, er det ikke den store appetit vi har, så aftensmaden skulle være let. Jeg marinerede kylling i citron, honning, hvidløg og peber, og lod det stå i køleskabet en times tid. Derefter blev den stegt på en pande.
I en gryde blev der kogt perlebyg, og lækre danske asparges blev skrællet. De røg i en anden gryde, med letsaltet vand, i tre minutter.
Et spidskål blev snittet, og dampet i kortere tid end det tar’ at sige “suverænitetsafgivelseserklæring”.
Lidt tomater blev slicet,  mynte og basilikum plukket og hakket, og så blev det hele ellers blandet sammen, med lidt salt og en lille smørklat.
Hep! Det smagte skønt, og vi fik lidt hjemmebagt brød til, med hjemmekøbt peberfrugtpesto.

I vindueskarmen står vores knæhøje-karse-ko. 10 kroner i Føtex, for lidt hjemmedyrket gartnersjov med eget husdyr. Det er da ok.

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Annette
    tirsdag 7. juni 2011 at 22:16

    Den er straks føjet til foretrukne…
    Også selv om jeg helt måtte opgive at sige “suverænitetsafgivelseserklæring”, her efter to glas rødvin ;o)

    • Reply
      Therese
      onsdag 8. juni 2011 at 09:22

      Mmmm. Rødvin !!!!

  • Reply
    Tina - omme i London
    tirsdag 7. juni 2011 at 23:27

    He he – den ko saa jeg en reklame for, da jeg for nyligt var i DK. Jeg synes altsaa den er skaeg! 🙂
    Salaten ser virkelig laekker ud.

    • Reply
      Therese
      onsdag 8. juni 2011 at 09:23

      Den er rigtig fin. Har også købt en pakke med en hane … De havde også får. Hi hi.
      Salaten var skøn og helt perfekt på en varm sommeraften 🙂

  • Reply
    Catarina
    onsdag 8. juni 2011 at 05:48

    Ummm, det lyder som en ret efter mit hovede. 🙂

    • Reply
      Therese
      onsdag 8. juni 2011 at 09:24

      Det var dejligt, Catarina. Kan varmt anbefales. Smager sikkert også skønt med bulgur, brune ris eller andet lidt groft.

    Leave a Reply