Der er ikke noget der hedder dårligt vejr..

20110905-060112.jpg

Godt jeg både har regnfrakke, gummistøvler og regnslag til barnevognen. Det pissede ned i formiddags, da jeg skulle trille afsted til søsterbesøg. Utroligt nok, var hverken Spunken eller jeg, våde ved ankomsten. Så er vi vist officielt klar til efteråret 🙂

Nu er vi hjemme. Stearinlysene er tændt, tøseserie er sat på og Spunken spiser (igen).

Underboens irriterende unge, løber igen rundt. Nu er de også begyndt at lade ham larme i weekenderne klokken 6 om morgenen. Det er fandenmig irriterende. Jeg er en enkelt lørdag morgen fra at finde andelsvedtægterne frem, og finde afsnittet om støj, gå ned og smække det i hovedet på dem. Suk.

Resten af mandagen skal gå med hygge. Klokken 19 kommer der levering fra “Nemlig”, og så ka jeg få fikset lidt aftensmad.

6 comments
  1. Jeg ville finde de vedtægter frem, understrege det der er aktuelt, og så smide det i postkassen til dem i første omgang, for er der ikke nogen der gør noget, så fortsætter det jo….

  2. Jeg har fået nye naboer og jeg kan konstant hører deres to små drenge løbe rundt derinde – og op og ned af trappen. Røvirriterende faktisk.

    Mon det er noget drenge gør sådan generelt… løber altså?

  3. Hmmm jeg tænker egentlig ikke at sådanne vedtægter har en disse med børn at gøre, medmindre de spiller bold op af væggen eller af ruderne. Børnelarm er en betydelig mere legitim larm end larm fra en eller anden narhat, der bliver ved at score kvinder der kommer i orgasmestimer hver evig eneste nat i mange timer af gangen. (da jeg boede på Amager, havde vi sådan en som vi ikke kunne slippe for at høre på, og det var hver nat). Det er jo heller ikke usandsynligt at de en dag kommer til at høre dit barn, der måske skriger om natten, tidligt om morgenen eller lign.

    1. Havde det været af og til, ville det ikke gøre mig noget, men det er HVER dag. Både tidligt om morgenen 6-8 og eftermiddag 15-19. Trampen der lyder som om de spiller musik med kraftig bas. Jeg er ikke generet af at deres børn af og til græder, det er den evige trampen der er problemet. Nu har de selv peget på reglerne og sagt at “de gerne må larme om eftermiddagen”, så derfor tænker jeg at jeg godt kan pege på reglerne og sige de må lade være om morgenen. Det kræver at de siger til deres søn at han må finde på noget andet at lave om morgenen, end at løbe fra den ene ende af lejligheden til den anden, i to timer … 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om