10 In mig

Luksus til ansigtet

Jeg fik jo et gavekort af Kjærsten, til amok-shopping. Jeg har endnu ikke brugt det hele, men af og til når jeg kommer forbi noget lækkert, overvejer jeg, og eventuelt køber det. Jeg blir’ lidt ekstra nærig, for det skal jo være nogle gode ting jeg køber mig, syns’ jeg.

I går var jeg i Matas, og skulle ha’ lidt vask til mit ansigt. Det blev til en fra Origins, da jeg også bruger creme derfra, i øjeblikket. Jeg stod derefter længe og kiggede på fine øjenskygger, og besluttede at mine øjne, trængte. Normalt er jeg ret øko og naturlig, uden parabener og andet snask, men lige når det gælder øjenskygger, synes jeg bare dem fra Chanel er lækrest, og holder bedst. En fin æske, med fire smukke farver. For næsten fem år siden, fik jeg en anden farvekombi, i julegave. De holder stadig, og kun to af farverne er brugt næsten op. Det er da ret god holdbarhed, og så er prisen måske ikke så gal når det kommer til stykket.

 

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Annette
  tirsdag 13. september 2011 at 14:10

  Jeg elsker farven på øjenskyggerne! Går dog sjældent med øjenskygger, men hvis jeg gjorde, ville jeg hellere end gerne eje denne! 🙂 Det er altid lækkert med lidt selvforkælelse!

  • Reply
   Therese
   tirsdag 13. september 2011 at 16:57

   Det er skønt – og vigtigt – at huske sig selv af og til 🙂

 • Reply
  Charlotte,
  tirsdag 13. september 2011 at 16:38

  mums … lækkert “dullegrej” 🙂

  • Reply
   Therese
   tirsdag 13. september 2011 at 16:57

   Rigtig lækkert 😉 – og velkommen til !

   • Reply
    Charlotte,
    tirsdag 13. september 2011 at 17:32

    Tak søde Therese, er blev helt “afhængig” af dit dejlige skriv og skønne skønne billeder…. At der så også lige er kommet en lækker lækker Spunk… ja, jeg siger dig, jeg bliver hængene her på kanalen
    😉

    • Reply
     Therese
     onsdag 14. september 2011 at 10:12

     Tak, hvor er du sød ! 🙂

 • Reply
  Mette
  tirsdag 13. september 2011 at 17:54

  De er super flotte de skygger – hvad hedder farven?

  Det ligner noget, der kunne klæ’ min Podes smukke brune øjne… og det ér jo snart jul 🙂

  • Reply
   Therese
   onsdag 14. september 2011 at 10:13

   Jeg er sikker på hun vil blive (endnu mere) lækker, med de farver. Den hedder Prélude og har nummer 33. Rigtig fin julegave 🙂

 • Reply
  cphfoodie
  tirsdag 13. september 2011 at 19:16

  Uhhh jeg elsker også chanel øjenskygger… Lækre farver! Lige til efteråret 🙂

  • Reply
   Therese
   onsdag 14. september 2011 at 10:22

   Nemlig! Har taget dem på i dag, og det ser skide godt ud, hvis jeg selv skal sige det 😉

  Leave a Reply