Dumme Lufthansa - CopenhagenDaily
3 In barselsliv/ kjærsten

Dumme Lufthansa

Kjærsten har lige ringet. Hans fly er aflyst, og han kan først komme afsted i morgen formiddag. Lufthansa ville spise ham af med at han skulle sove i Luxenbourgs lufthavn, men han fik ved at hæve stemmen, landet en hotelovernatning og aftensmad. Det mangler bare.

Jeg snøfter lidt, bopper lidt til Spunkens vugge, håber på en nat hvor han gider at sove og glæder mig lidt over at Kjærsten har taget fri fra arbejde i morgen.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Karen
  søndag 9. oktober 2011 at 17:55

  Det må lufthansa da heller ikke når de sådan har aflyst hans fly… der er EU-regler for den slags. Selvom jeg er for doven til at finde dem frem lige p.t. Håber du trods udskudt ankomst får en hyggelig aften.

 • Reply
  Marianne's Mening
  søndag 9. oktober 2011 at 17:58

  ØV!
  Når du nu havde set frem til han kom hjem i aften. Håber I får en rolig nat med masser af søvn.

 • Reply
  Kjærsen
  søndag 9. oktober 2011 at 19:28

  Karen: det ved Lufthansa heldigvis godt så der var heller ikke nogen problemer da jeg først pointerede at jeg altså ikke havde tænkt mig at hænge ud i lufthavnen hele natten. Det var mere det at personalet i lufthavnen stak mig en ny billet og så ud som om at så var alting løst og gik i gang med næste person i køen indtil jeg selv måtte bede om at tale med en supervisor der kunne udlevere nogle vouchers og booke et værelse. Da de ligesom først fattede pointen gik det heldigvis rimelig stærkt og smertefrit.

 • Leave a Reply