Formiddagsstund - CopenhagenDaily
0 In barselsliv

Formiddagsstund

Ved halv syv tiden, vågnede Spunken, og ville skiftes. Det blev han, og moderen ønskede at vi liiige ku sove en time mere. Spunken havde dog meget på hjerte, og pludrede løs, inde i sengen. Tilsidst stod vi op, og Spunken var ét stort smil. Skønt. Jeg var lidt træt, og besluttede mig for at 9 døgn uden kaffe, må være nok, for baby sover ikke mere når jeg er af koffeinen. Så en kande kaffe blev lavet, to små kopper drukket, og nu har jeg energi igen. Ahhh.

Om lidt pakker Spunken og jeg os sammen, og tar’ til mødregruppe. Det blir’ som altid hyggeligt, og i dag skal vi være hos en pige der bor 300 meter fra vores hoveddør. Dejlig tæt på.

Jeg ønsker dig en god eftermiddag.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply