Så blev det tirsdag

Spunk skal til lægen, om nogle få timer. Jeg vil gerne ha’ en henvisning til hudlæge, men min egen læge vil gerne se ham (igen) først. Så ka’ jeg samtidig høre om jeg kan få noget arp-shampoo, da hans tykke manke, ikke er helt nem at behandle, med olie og tættekam.

Det ser ud til at vi får bil, lige om lidt. Den kan leveres den 21. i denne måned, og inden da får vi en lånebil. Nu må vi se om Kjærsten skriver under senere i dag, eller ej 😉 Wuhuu. Har allerede “one clicket” noget autostolslegetøj, til Spunken, og har planer om at købe en isskraber senere i dag (selv om der er varme i forruden, man véd jo aldrig!). Den er pæææn, den bil, og vi glæder os til at kunne komme rundt.

7 comments
  1. Husk at udstyre bilen med varme tæpper… hvis man kører fast eller batteriet går dødt, og skal vente i timevis på Falck, er det rart at kunne holde varmen. Et lille bilråd, som jeg har fået fra min far 🙂

  2. Tillykke med køretøjet, det bliver dejligt for jer…Og mon ikke du kan få noget shampoo, det havde jeg til min datter, selvom hun ikke havde meget hår, var arpen ikke til at bugt med..God tirsdag…

    1. Jeg fik intet, lægen sagde at man kun kunne bruge olie og tættekam….suk… Men irriterende at vide, at der findes noget shampoo på markedet. Må lige undersøge det nærmere.

      Det blir så skønt at få hjul på 🙂

  3. Tillykke med køretøjet – den bliver I glade for 🙂

    Mht til arpen så havde jeg også mange mange problemer med det… Fik det råd at bruge hvid vaseline (kan købes på apoteket) og bruge samme fremgangsmåde som ved olien med at lade det sidde i natten over og så gå igennem med tættekammen… Tre behandlinger og arpen var væk…. Som sidegevinst er det fantastisk til tørrelæber ved mig og min datters tørre hage….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om