Børneværelse, med “ferm living”


Tankerne om bolig, føder tanker om indretning. Det er klart. Spunken får sit eget værelse, og der skal være dejligt, sjovt, hyggeligt og rart at være. Der skal tapet på en væg, med sjovt motiv, der skal være reoler med alle hans bøger og legeting. I hans seng, skal der være fine puder, hans bamser, og ved siden af en lampe.

Mit eget børneværelse, husker jeg svagt. Jeg kan i hvert tilfælde, huske at jeg havde en fin køjeseng, og at min mor havde syet et forhæng, til, med vinduer, døre og blomster, så jeg kunne lege bagved.
Jeg brugte rigtig meget tid på mit værelse, og elskede at selv sidde og tegne, lege med dukker eller kigge i bøger. Forhåbentlig arver Spunken dette, og kan selv sidde og hygge sig, og finde på lege.


Det danske mærke, “Ferm Living”, har super mange flotte ting. Både til køkken, stue og børneværelser. Jeg kunne sagtens brænde pensionen af, derinde. Indtil da, tillader jeg mig at drømme, og dekorere Spunkens værelse, inde i mit hovede.

Når jeg så “hjerner” videre, tænker jeg på nyt køkken, at indrette en spisestue….eller hvordan haven skal udformes…. Bum bum, det er vist ikke kedeligt at flytte i hus 😉


1 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere

Muuuh ?

Hvis nu der var nogen der undrede sig over hvad/hvem Koen var, som beskrevet i dagens tidligere indlæg,…
Læs mere