Ganske ok aftensmad - CopenhagenDaily
0 In mad/ mig

Ganske ok aftensmad

Lidt salat af gulerod, tomat, agurk, hovedsalat og rød peber. En creme af tre avocadoer, lidt citronsaft og et fed hvidløg. To kyllingebryster, skåret i stykker, på panden med spidskommen, løg, røget paprika, stærk paprika og peber. En pakke med tortillaer, og en mango skåret i små stykker.

Blande blande, spise spise. Helt i orden aftensmad.

Spunken skulle derefter ha’ sin jordskok/gulerod/persillerodsmos med risgrød, men ikke om jeg kunne lokke det i ham. Han suttede istedet lidt på noget pære, og derefter fik han en tår bryst. Drengen var så træt at han ikke kunne hænge sammen, så nu ligger han i sin vugge. Uden godnatsang, godnathistorier, eller noget som helst. Måske han vil ha’ det, når han igen vågner om en time.

Kjærsten og jeg, har i hvert tilfælde lige en time for os selv, og mon ikke der skal dimses, se tv og drikkes lidt varmt.

På min Facebook side, er der snart 100 der følger med. Her til aften postede jeg et billede derinde, og vil i det hele taget forsøge at bruge siden lidt mere, for at se om jeg har fidus til det.

God aften til jer.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply