Mens vi venter

Mens vi venter på bank, ejendomsmægler og i det hele taget på at rykke videre, ind i huset, blir’ der surfet og snakket.

Vi kigger vitrineskab, indretter stuen, snakker om børnesikring af trappen og jeg overvejer at lave en “haveredskaber til Therese”-indsamling. Der er en STOR have, der kræver megen kærlighed. Jeg har ikke engang et skuffejern, og tænker, det kan da være at der er nogen der har nogle gamle slidte haveredskaber, der kan være en fin start. Det må jeg lige se på, hvis det blir aktuelt.

Vi holder vejret.

Om lidt skal jeg til kostvejledning. Spændende. Der er stadig 8-10 kg fra graviditeten der skal af, og også nogle udover det. Så længe jeg ammer, skal jeg ikke være på skrump, men jeg kan godt få nogle gode vaner ind, samt nogle idéer til hvad jeg skal gøre når jeg går helt kold i løbet af eftermiddagen, og KUN har lyst til en stor bøf med salt og sovs…(det dér med en håndfuld mandler, virker ikke på mig…så hun må gerne hoste op med nogle andre tricks).

10 comments
  1. Det lyder spændende:-)
    – ender du med en “haveredskaber til Therese”-indsamling, så håber jeg du råwer højt om det her på bloggen, for så kan jeg måske få tømt ud i vores efterhånden ret store lager af haveredskaber som bare vokser og vokser og vokser….

  2. Det er bare SÅ spændende, synes jeg. Måske fordi jeg selv står i samme proces – vi har dog skrevet under på købsaftalen og det samme har sælger 🙂 Alligevel er der stadig lidt at ordne med bank osv.

    Jeg går også og ‘indretter i hovedet’, hvordan møblerne skal stå i det nye hjem og hvilke nye møbler, der skal købes 🙂 I øvrigt.. Det er jo skønt med en stor have, der kræver lidt opmærksomhed – og en super måde at forbrænde kalorier på 😉

    1. Ej, hvor spændende, Sussi. Jeg krydser fingre for at alt klapper, for jer! Hvor skal I bo?

      Det er jo en super måde at forbrænde kalorier på. Jeg ser det for mig, at jeg render rundt en sommeraften, og klipper hæk. Ahhh 🙂

      1. Vi flytter til Esbjerg. Huset ligger på en lille, meget rolig vej kun 500 meter fra centrum 🙂 Min mand har fået sit drømmejob i Esbjerg, så nu slår vi rødder der – det har nu været ‘vores by’ længe, selvom vi har boet 40 km fra den 🙂 Vi flytter ind 30. marts, og jeg tæller ned!:-) Kan næsten ikke holde ud at vente 🙂
        Jeg glæder mig til at følge med i jeres boligprojekt også.. Måske kan jeg hente inspiration til indretning her hos dig 🙂 Wegner-stolene er vi i hvert fald enige om. Nu skal jeg bare have manden overtalt også!;-)

  3. Det er rigtigt spændende med huskøb, kan selv huske hvordan jeg havde det for snart fire år siden, da vi købte hus 🙂

    Krydser fingre for at alt klapper for Jer 🙂

      1. JA! Det er jeg 🙂 Det er noget nær det bedste, jeg nogensinde har investeret i 🙂

        Nyder stadig terrassen og haven, den gode plads til os alle, og at alle tre unger har deres eget værelse 🙂

    1. Vi har også kigget i Brønshøj, Figarine. Jeg har dog dårlige minder om Kbh NV, og ville ikke kunne overskue at skulle derigennem for at komme ind til byen (muligvis lidt sært, men sådan tænker jeg) 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere