Oprydning og opbevaring - CopenhagenDaily
4 In bolig

Oprydning og opbevaring

I den kommende uge, kommer der forhåbentlig en ejendomsmægler forbi. Han skal kigge, gi’ et bud, og forhåbentlig sælge vores lejlighed i en hulens fart.
Det er virkelig spændende, for tænk hvis det går så hurtigt at vi kan holde sommer i et hus med have. Suk.

Før han kommer….skal der vist liiige ryddes lidt op. I går fandt jeg en fletkiste til Spunkens legetøj, og Kjærsten var ude at købe nogle mindre kasser til diverse.
Jeg skal ha’ købt nogle plastikkasser til Spunkens gemme-tøj, og til mere diverse og så blev jeg en smuuule forelsket i æskerne fra Rie Elise Larsen, men de koster…og jeg kan nok ikke helt forsvare overfor Kjærsten, at det skal være farverige æsker til 200+ der opbevarer nøgler, girokort, batterier og den slags. Bum bum 😉

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  MissMuffin
  søndag 15. januar 2012 at 12:59

  Prøv at smut forbi Søstrene Grene. For noget tid siden købte jeg flere af den slags smukke, mønstrede æsker til fornuftige penge, så måske de stadig har.
  De var i flere farver, størrelser og modeller.
  Jeg har 2 “træk-ud” til mine objektiver og 2 med “vippe-låg” til mit gamle sølvtøj..

  • Reply
   Therese
   søndag 15. januar 2012 at 20:23

   Det vil jeg da gøre! Tusind tak for tippet 🙂

 • Reply
  Erika
  tirsdag 17. januar 2012 at 15:41

  House Doctor har også nogle. De er ligger vist prismæssigt mellem Søstrenes og Rie Elise Larsens. De er meget smukke, og man får to med, hvis man bestiller et abonnement på Boligmagasinet (3 nr. og to æsker for 199,-).

  • Reply
   Therese
   fredag 20. januar 2012 at 21:42

   Tak for tippet, Erika. Det vil jeg kigge på 🙂

  Leave a Reply