Dejlige lørdag - CopenhagenDaily
2 In bolig

Dejlige lørdag

Ja, de blomstrer jo ikke endnu, men hvis man poster et billede og drømmer, kan det jo være at foråret kommer i gang (selv om det er januar….)… 

Spunken tumler rundt, på et kæmpestort vattæppe, på gulvet. Han kræver plads, og det får han. I nat sov han det meste af natten, iglet fast til mig, i sengen. Jeg forsøgte at flytte ham en enkelt gang, men det duttede ikke. Pyt. Vi sov begge to, ok, sammen. Arm i arm.

Dagen står på lejlighedsrydning, kaffedrikning og babyleg. Det er ok med mig.

På tirsdag, kommer der en bunke ejendomsmæglere, og kigger. De skal sælge lejligheden, og alle skal ha’ set den, så de kan fremvise. Vi er positive, for de virker dælenmig tjekkede.

Jeg troede at underboen havde solgt, da deres lejlighed var forsvundet fra markedet. Nu er den der desværre igen, men med ny mægler. Det blir’ en udfordring for os at få solgt, når de også har deres (med børneværelser), til salg. Men vi må håbe på “egoisten”, eller parret fra nordsjælland, uden børn, der gerne vil ind til byen. Vi skal nok få solgt. Basta!

I dag skal der findes en flyttekasse eller to, så vi kan pakke noget af alt vores l*rt ned. Det vi ikke bruger, behøver ikke at stå og fylde, når der skal tages billeder. Her skal være lækkert og indbydende.

Jeg må hellere drikke en kop kaffe, inden jeg går i krig. God lørdag formiddag, til jer derude.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Øglemor
  lørdag 28. januar 2012 at 10:32

  I skal nok få solgt! Gjorde mig selv de samme bekymringer, da jeg satte min 2,5 værelses andel til salg for nogle år siden. Ikke stor nok til en børnefamilie og for stor (dyr) til den studerende. Men det endte med, at en fraskilt dame købte den, og størrelsmæssigt var den perfekt for hende. Hun skulle jo ikke bruge børneværelser og en milliard m2, som de andre lejligheder i gaden kunne prale af, så vi fik solgt til prisen. Og meget hurtigt endda. Det samme sker også for jer, det er jeg sikker på 🙂

  • Reply
   Therese
   søndag 29. januar 2012 at 10:33

   Åh, Øglemor. Det er jeg glad for du skriver. Det er nemlig så nervepirrende. Jeg håber det bedste, og selvfølgelig får vi solgt lejligheden!!!… 🙂

  Leave a Reply