Trilletur i snevejr

Spunken og jeg, trodsede den sibiriske dræberkulde (hvor længe har de tænkt sig at blive ved med at kalde den det?), og trillede en tur ud i sneen. Jeg elsker sne, og nød hver et fnug, der dalede ned på mit ansigt.
Søsteren, havde lokket med hjemmebagte gulerodsboller, og hvem kan sige nej til det? Så jeg trillede lidt rundt på Frederiksberg, så Spunken  lige kunne nappe sig en lille tur, inden vi skulle på besøg.

Bollerne smagte fantastisk, og der blev leget, hygget og snakket en masse. Søsteren havde købt en lækker marmelade med ingefær, og sammen med et par skiver ost, var det en fantastisk kombination.

Nu sidder jeg med en kop varm kakao, og det varer nok ikke længe før jeg er nødt til at ta’ en lettere sur hysterisk Spunk under armen, og smutte i seng.

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om