Trilletur i snevejr - CopenhagenDaily
2 In barselsliv/ familien

Trilletur i snevejr

Spunken og jeg, trodsede den sibiriske dræberkulde (hvor længe har de tænkt sig at blive ved med at kalde den det?), og trillede en tur ud i sneen. Jeg elsker sne, og nød hver et fnug, der dalede ned på mit ansigt.
Søsteren, havde lokket med hjemmebagte gulerodsboller, og hvem kan sige nej til det? Så jeg trillede lidt rundt på Frederiksberg, så Spunken  lige kunne nappe sig en lille tur, inden vi skulle på besøg.

Bollerne smagte fantastisk, og der blev leget, hygget og snakket en masse. Søsteren havde købt en lækker marmelade med ingefær, og sammen med et par skiver ost, var det en fantastisk kombination.

Nu sidder jeg med en kop varm kakao, og det varer nok ikke længe før jeg er nødt til at ta’ en lettere sur hysterisk Spunk under armen, og smutte i seng.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Catarina
  tirsdag 7. februar 2012 at 06:53

  Det lyder som en rigtig dejlig dag. Håber du/I havde en lige så dejlig nat. 😉

  • Reply
   Therese
   tirsdag 7. februar 2012 at 09:31

   Pyh, Catarina…Det kan jeg ikke prale af 😉 Spunken var vågen 4 gange, og vågnede med et vræk klokken 6… he he.

  Leave a Reply