Vinterlys og blomsterduft

– nå ja, blomsterduft og en lugt af bleer. Spunken har brugt en del af morgenen, på at “hygge” sig, nede i bleen. Nu er han udmattet af sine anstrengelser, gået omkuld i sin slyngevugge. Lille fyr.

Dagen står på besøg af kusinen, som kommer og hygger samt gør rent (her skal jo være ryddeligt, i tilfælde af en pludselig fremvisning), en trilletur på posthuset, tøjvask og ellers bare energiopladning, så længe lyset (og Spunken), tillader det.

Jeg glæder mig allerede til aftensmaden, for jeg er (igen) hoppet på madplan, og i aften står den på kylling og peanutsovs (sataysauce). Madplanen, er bare fundet ved at Google, og de tre-fire madplaner jeg faldt over, var den i Femina, den mest spændende i denne uge. Det er Louisa Lorang, der står for den, og hun laver altså virkelig mad efter min smag. I går stod den på dejlig wienerscnitzel, og i mangel af kødhammer, kan jeg sige at en nøddeknækker, sagtens kan bruges til at banke en gang kalvekød fra sans og samling… 😉

2 comments
  1. God ide at sætte løgene i sylteglassene!

    – og sikke fint, som du er begyndt at lege med opsætning, tekst og tape i forbindelse med dine billeder. 🙂

    Her håber jeg også snart, at der kommer en ble med efterfølgende lur. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere