2 In barselsliv/ bolig/ mad

Vinterlys og blomsterduft

– nå ja, blomsterduft og en lugt af bleer. Spunken har brugt en del af morgenen, på at “hygge” sig, nede i bleen. Nu er han udmattet af sine anstrengelser, gået omkuld i sin slyngevugge. Lille fyr.

Dagen står på besøg af kusinen, som kommer og hygger samt gør rent (her skal jo være ryddeligt, i tilfælde af en pludselig fremvisning), en trilletur på posthuset, tøjvask og ellers bare energiopladning, så længe lyset (og Spunken), tillader det.

Jeg glæder mig allerede til aftensmaden, for jeg er (igen) hoppet på madplan, og i aften står den på kylling og peanutsovs (sataysauce). Madplanen, er bare fundet ved at Google, og de tre-fire madplaner jeg faldt over, var den i Femina, den mest spændende i denne uge. Det er Louisa Lorang, der står for den, og hun laver altså virkelig mad efter min smag. I går stod den på dejlig wienerscnitzel, og i mangel af kødhammer, kan jeg sige at en nøddeknækker, sagtens kan bruges til at banke en gang kalvekød fra sans og samling… 😉

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Erika
  tirsdag 7. februar 2012 at 10:10

  God ide at sætte løgene i sylteglassene!

  – og sikke fint, som du er begyndt at lege med opsætning, tekst og tape i forbindelse med dine billeder. 🙂

  Her håber jeg også snart, at der kommer en ble med efterfølgende lur. 😉

  • Reply
   Therese
   onsdag 8. februar 2012 at 17:56

   Tak, Erika. Kjærsten har haft mig på “photoshop-kursus”, og jeg er så stolt af mine nye talenter 🙂

  Leave a Reply