Hård weekend, med opklaring - CopenhagenDaily
2 In bolig/ familien/ mig

Hård weekend, med opklaring

Pyha. I går var en hård dag. Efter en nat med meget få timers søvn, kom en dag med feberramt baby. Han må være meget modtagelig for temperaturforandring, for termometeret krøb sig op på 37,9 og han var helt hysterisk og ked. Stakkels baby, med røde øjne og hængeskuffe. Han var dog stor tilhænger af bare ben. Så var det lidt nemmere at pille sig på tæerne og sutte på storetåen… 😉

Det er jo noget han skal igennem, det med sygdom, og ikke mindst noget jeg, som mor, skal lære at klare. Det er første gang, siden hans 3-måneders vaccination, at han har haft feber, så man kan jo heldigvis sige at han, og vi, er sluppet meget let.

I dag, har han det meget bedre. Kun lidt snøften, hosten og kort lunte. Det er til at klare.

Søndagen startede med hovedrengøring, for lejligheden skulle fremvises. Jeg piskede ned efter nye tulipaner, og Kjærsten svingede støvsugeren. Spunken blev holdt hen med “Skæg med bogstaver” for fulde gardiner, mens der blev tørret støv, lavet kaffe til de mulige købere og ellers lavet “Ajax-tornado”.

Vi fik travlt, for vi skulle nå ud til Brønshøj, til fremvisning af et hus, så ud af døren i raskt tempo. Da vi stod nede ved bilen, ringede vores mægler og sagde at de ikke kom alligevel. Grrr! Nå, men så var der varm kaffe og dejlig ren lejlighed at komme hjem til.

Huset vi skulle se, skuffede. Ikke så meget huset, men den lillebitte have, som var nordvendt, og ikke så smart indrettet. Vi ville blive kede af at have så lidt have. Til gengæld var huset indeni, ret ok. Ny kælder, med varme i gulvene. Gode rum og dejligt lysinfald. Men altså, haven var ikke god, så det gik ikke.
Mægleren tog os med til et andet hus, men det havde endnu dårligere have, fordelt på siden og bagved huset, på en træls måde. Huset havde heller ikke skorsten, og var indrettet lidt fjollet, ovenpå.
Så blev vi igen klogere på, hvad det er vi vægter højest.

Resten af weekenden, skal gå med afslapning. Senere skal der sættes en kraftig kødsovs over, som kan boble og dufte nogle timer. Vi spiser sent, tror jeg, for vi kom vist til at købe en frokostpizza eller to.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rejen
  søndag 26. februar 2012 at 18:36

  øv med den lille mand, men godt at han er ved at få det bedre og øv med alle de forberedelser og så kommer de ikke..God søndag aften til jer..

 • Reply
  Marianne
  mandag 27. februar 2012 at 01:33

  Hvad står der på Spunkens smarte T-shirt? ‘I am so cool’? 😉
  Godt at han har det bedre.
  Ja – så fik I da gjort rent, om ikke andet…. 🙂
  Lækker lejlighed I har – den skal I nok få solgt til de rigtige folk, på det rigtige tidspunkt.

 • Leave a Reply