Der gad man da godt at bo!

Så er vores lejlighed kommet på nettet. Fine billeder (man kan ikke se at alt vores l*rt står ude på opgangen), og billedskøn missekat, der pryder sengen.

Nu er det spændende, om det gir’ pote.

25 comments
  1. Hold nu da fast – sikker en lækker hybel! Men jeg kan sagtens følge jeres tanker med at den ikke passer til jeres lille familie, den situation er vi også lidt i – og det er endda til trods for at vi faktisk bor i hus! Men jeg er sikker på, at I nok snart skal komme af med den 🙂

      1. Vi har ikke sat vores til salg endnu, men gør det forhåbentlig indenfor et par måneder – jeg tror det vil gøre sig bedre om foråret 😉 Men om det bliver solgt er ikke lige sådan at sige!

  2. Wauw, en lækker lejlighed. Den kommer I da af med på no time:-) Kan godt forstå I vil have noget større nu hvor jeres bebs også bliver en stor dreng. Men hey, vi er jo næsten naboer, så hvis I var blevet boende kunne vi da have trillet barnevogn sammen 😉
    Knus Emma

    1. Man har jo lov at håbe, Emma, men siden det er en andel, tror jeg ikke at den er helt så let at komme af med. Nu må vi se.

      Du skal bare sige til. Det kunne da være hyggeligt at trille en tur ! 🙂

  3. Wauw, der gad jeg virkelig godt bo! Okay, måske passer den ikke helt så godt til en familie med to børn, men hold da k… den er lækker! Mit gamle, faldefærdige hus med det knaldrøde 70’er køkken er jo slet ikke værd at tale om i sammenligning! Måske jeg alligevel skulle overveje at flytte til København?!

    1. Knaldrødt 70’er køkken? Det lyder nu meget hyggeligt. Jeg boede en gang i en lejlighed med et køkken der havde skakternet gulv, og knaldrøde vægge. Det var så fint 🙂

      Kom da bare til København. Det kunne være så hyggeligt 🙂

  4. OM man gad bo dér!? Hold da op… JEG gad gerne – og inventaret skulle blive stående 🙂
    Det er en super lækker lejlighed, I har, Therese – og meget smukt indrettet. Den oser af dejlig atmosfære. Man kan se, det er nogle skønne, harmoniske mennesker, der bor der.
    Godt tænkt af fotografen at lade missen blive liggende på sengen. Det tror jeg har stor betydning 🙂

    Den får I hurtigt solgt.

    1. Hvor er du sød, Lone 🙂

      Fotografen havde ret travlt med at få fjernet kattebakke og andet inventar, så det var da utroligt at hun måtte blive liggende 😉 Jeg synes nu også at hun klæder soveværelset, på de billeder.

      Jeg håber du har ret, mht. hurtigt salg! Vi krydser fingre.

      Ha en dejlig søndag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere

Muuuh ?

Hvis nu der var nogen der undrede sig over hvad/hvem Koen var, som beskrevet i dagens tidligere indlæg,…
Læs mere