Mens man venter - CopenhagenDaily
1 In barselsliv

Mens man venter

20120222-134942.jpg

Spunken er faldet i søvn. Det gjorde han, tyve minutter i mødregruppe, i barnevognen. Bum.

Så må man skrive at man kommer senere, og tonse op og ned af Istedgade indtil han vågner…. Har dog lige taget en tonsepause hos Teteria, hvor vi også mødtes i weekenden, og drikker nu en kop kaffe og beundrer det kunstværk jeg gerne vil købe hvis jeg får penge tilbage i skat…

Kunstneren hedder Anne Bundgaard. Tjek hende ud. Hun laver fiiiine ting!

I øvrigt, så ville jeg gerne ha en væg i samme farve som på billederne. Kæresten ville muligvis ikke være enig, men Spunken kan da ikke protestere. Måske det er Spunkens værelse, der skal være Marokko-farvet, når vi flytter ? 😉

20120222-140115.jpg

20120222-140126.jpg

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Katrine
    onsdag 22. februar 2012 at 15:32

    Jeg havde en gang en ide’ om en knaldrød stue, min ex var ikke enig. En dag købte jeg malingen og skyndte mig at male lidt på alle 4 vægge inden han kom hjem… Så jeg fik min røde stue ved kvindelist 😉

  • Leave a Reply