Lørdagsupdate - CopenhagenDaily
6 In mig

Lørdagsupdate

Hold da kjæften, hvor tiden flyver. Jeg har travlt, med det ene og det andet, og får slet ikke blogget. En masse indlæg blir’ postet, oppe i mit hovede, og nogle af dem rammer tastaturet – før eller siden.

Far og søn, ligger og lumrer i dobbeltsengen. Spunken har været vågen 3-4 gange i nat, men er ellers begyndt at sove i SIN EGEN SENG mellem 20-24. Heps. Før vi ved af det, kan han jo sove hele natten i den.
Så er det så dér at Kjærsten og jeg, burde gå i seng tidligere, så vi kan nyde at der ikke ligger en igle imellem os, men i går sad vi og så “Todd” til alt for sent.

Om tre timer, skal jeg indløse fødselsdagsgaven fra min søster. En “ny mor massage”. Helt ny er jeg ikke længere, men tiden har ikke været til det, før nu. Spørg lige om jeg glæder mig.
Jeg har også lavet en aftale med en veninde, om snart at gå ud et par timer og drikke en drink. Jeg har ikke været ude i …. ja, altså, 8 måneder plus en graviditet. Jeg savner at være ude, og trænger virkelig snart til det. Spunken er fantastisk, men nu har jeg været sammen med ham 24 timer i døgnet, i meget lang tid 😉

Vuggestuesituationen, har ikke ændret sig. Vi har hhv. plads 30 og 37 på ventelisten, så vi må finde en dagpleje eller privat børnepasser, når min barsel slutter.

Jeg er begyndt at kigge efter arbejde, men der er på ingen måde oversvømmet af stillinger. Så hvis du hører om deltidsjob, i København, så stik mig lige en mail. Ikke provisionslønnet, sælger eller den slags.

Spunken er kommet over i sin klapvogn, og elsker det. Nu kan der rigtigt holdes øje med verden. Vi triller næsten hver dag, og de seneste dage, har vejret jo været helt fantastisk!

Det var lige lidt om hvad der sker, her på matriklen.

Nu skal jeg ha’ en kop kaffe, muligvis med dobbelt-shot!

Rigtig god lørdag til dig.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Catarina
  lørdag 17. marts 2012 at 09:30

  Skønne billeder af ” lækkeriet”. 🙂

  Puha, sikke lange ventelister I holder jer derover i staden. Håber at han snart ryger længere op.

  Din lørdag lyder som én du virkelig trænger til så nyd den ven.
  Knus 🙂

  • Reply
   Therese
   søndag 18. marts 2012 at 20:26

   Det er helt vildt, Catarina. Af og til tænker man, at det kunne være man skulle flytte ud af hovedstaden….men altså…..så alligevel ikke 😉

   Det var SÅ dejligt med noget forkælelse. For dælan, hvor jeg trængte til det!

   Kram til dig 🙂

 • Reply
  sara jacobsen
  lørdag 17. marts 2012 at 09:34

  Hejsa… Nu har jeg fuldt med her på side linien.. Super hyggelig blog.
  Ville bare lige sige at jeg også bor på Frederiksberg, har en søn på snart 11 måneder. Og vi var nummer 25 på ventelisten til den vuggestue som han så lige er startet i fra d. 1.3. Så tab ikke modet 🙂 Du skal ikke være nummer 1 for at få tilbudt plads….

  Hilsen Sara og Gustav…
  (Og nyd din masage, er kun lidt misundelig :-). )

  • Reply
   Therese
   søndag 18. marts 2012 at 20:27

   Tak, Sara.

   Jeg krydser fingre! Det er nok mere det med at han har rykket sig så lidt, der bekymrer mig. De andre unger i mødregruppen, har fået pladser, så vi venter og venter. Men altså. Vi mangler ikke plads, før til maj, så vi krydser 🙂

   Massagen, var så skøn! Det kan anbefales, og det var hos Greenskin på Gl. Kongevej.

 • Reply
  Susanne
  lørdag 17. marts 2012 at 12:16

  Omkring institutionsplads skal du tænke at med skolestart om ikke så længe kan det pludselig gå stærkt, da vuggestuebørn får plads fordi børnehave børn skal i skole…. så mon ikke det lykkes… og nej man behøver ikke være nr. 1 for at få plads.

  • Reply
   Therese
   søndag 18. marts 2012 at 20:28

   Vi krydser fingre, Susanne 🙂

  Leave a Reply