6 In barselsliv/ spunken

Gynge-grine-lange-Spunk

20120322-191226.jpg

I dag, havde vi besøg af sundhedsplejersken. Isaac, skulle ha’ sit 8 måneder(s og 20 dage), besøg. Han bestod boel-testen (selv om han lignede en der syntes hun var rimelig åndsvag, hende sunderen), og blev målt og vejet.

76 cm
9,8 kg

….

Store unge.
Sundhedsplejersken, spurgte ellers ind til trivsel, og vi fik en god snak om søvn og amning. “Han skal da slet ikke ammes om natten” og “Så blir’ man siddende inde ved tremmesengen, indtil han sover, så han føler sig tryg” , samt flere sætninger i den dur, fløj ud i rummet. Jeg bed mig i tungen, og indså at heller ikke hun havde svaret på hvordan jeg får Spunken til at sove bedre om natten.

Resten af dagen, var vi hjemme hos Spunkens moster, og der blev gynget, grinet, hygget og drukket kaffe. Solen skinnede på vores næser, og man kunne ikke undgå at blive helt glad i låget.

I morgen skal vi ud at se “vores hus”, med håndværkeren. Uha, det blir’ lidt spændende.

20120322-191033.jpg

20120322-191006.jpg

20120322-191131.jpg

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Rejen
  torsdag 22. marts 2012 at 20:18

  Hihi herlige billeder af den grinende Spunk og sikke stor han er….;-D

  • Reply
   Therese
   mandag 26. marts 2012 at 07:22

   Han er jo blevet kæmpe! Aner ikke hvad der er i den mælk…. ha ha.

 • Reply
  Øglemor
  torsdag 22. marts 2012 at 21:21

  Ha, hvor er han sød! Og en god størrelse. Varanen er godt på vej deropad – nu, som 6 mdr. gammel, vejer han 9,4 og er 73 cm lang. Så måske han ligefrem overhaler Spunken 🙂

  Og ang. de der sundere og deres (gode) råd om søvn og amning. Pfffft, siger jeg bare. Spurgte selv til søvnen i sidste uge og fik lige nøjagtigt ingenting ud af det. “Du skal bare blive ved med at prøve at få ham til at sove” var det, der kom nærmest et brugbart råd. Men det er jo ikke som om, det ikke er afrøvet til uigenkendelighed. Næh – sund fornuft og en gigantisk portion moderlig tålmodighed; det er vist desværre det eneste, der virker… 🙂

  • Reply
   Therese
   mandag 26. marts 2012 at 07:26

   Shit, Øglemor. Ja, han når da helt sikkert at overhale, Spunken 🙂 Ha ha.

   Åh, nej. Du har helt ret. Sund fornuft og tålmodighed. Sundere, er vi vist bare færdige med, nu. Hun talte om et 1.5 års besøg, men tror ikke vi benytter os af det – og forhåbentlig sover han også noget mere til den tid….

   Ha en dejlig dag, med trilleture og varan-hygge.

 • Reply
  Judith
  søndag 25. marts 2012 at 22:46

  Lige pludselig og lige om lidt bliver han da træt af det der babsehalløj om natten. Og næste gang han kommer i tanke om det er nok om en 16 – 17 år og så er det nok en helt anden slags babs der er tale om:-)

  • Reply
   Therese
   mandag 26. marts 2012 at 07:27

   Fniiis 🙂 Jeg håber du har ret, mor.

  Leave a Reply