Hej Rosenwelt!

20120424-144821.jpg

Spunken, ELSKEDE, at være på bondegårdsferie. Han grinede til hundene, og de stillede velvilligt op til en gang babyklap. Det hjalp måske også lidt at jeg havde bestukket dem med hvert deres kæmpestore kødben.
Svigermors heste, blev der også kigget på. Han fik strøget et par stykker, på mulen, bla. den smukke Rosenwelt Eg.
Ih, hvor er det dejligt at ha’ en baby, der elsker dyr.

Når Spunken blir’ større, er jeg sikker på at han skal ha’ sig en ridetur. Svigermor har en 3-års hest, der skal være “børnebørns-hest”. Batman, hedder han. Han ligner næsten Pippi Langstrømpes hest.

Måske han en dag skal ha’ en hund, ham Spunken. Altså, den dag Katten ikke længere er her, for hun ville på ingen måde sætte pris på en hund i familien. Da jeg var lille, ønskede jeg mig brændende en “lassie-hund”. Det har siden vist sig, at også Kjærsten ønskede sig en langhåret collie. Måske vi en dag, får sådan en. Jeg må nemlig indrømme, at jeg stadig gerne vil ha’ sådan en “Lassie” en dag.

Havde du nogle kæledyrsminder, fra da du var barn?

5 comments
  1. Han bliver da bare sødere, og sødere den lille Spunk 🙂 At han er dyreglad er jo et STORT plus i min bog! Jeg må se ham live en dag!

    Ja, det kan du tro, jeg har – altså et kæledyrsminde – faktisk mange! Men det første, er da min far kom hjem med min første hund “Sniffe”, som var en tigerstribet boxer. Mor havde advaret far på forhånd “kom nu ikke hjem med noget!” – og hvad gjorde han! Iøvrigt var mor meget glad for “diffe” (kaldte jeg ham, for jeg kunne ikke sige Sniffe). Jeg var kun 2 år og lå “for en gang skyld” i sengen. Vi var rigtig gode venner, lige indtil han døde 13 år gammel. Og han bragte mange også ikke så sjove oplevelser, for han strejfede og blev fundet de underligste steder. Mor sagde senere, at hun egentlig undrede sig over, at hun turde lade mig lege så meget med ham. Han kom i papkasser og fik tøj på etc. – og fandt sig i det! Jo han var dejlig.

    1. Tak, Deborah. Han er en nuttet fyr.

      Hvor lyder det som et dejligt minde. 13 år, er da også en god alder, hva. Med tanke på Garbos alder, så er du da god til at ha’ dyr i mange mange år. Skønt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om