Café-kontrol i Brønshøj

20120510-133308.jpg

Ej, det er ikke fordi jeg skal anmelde caféer, men disse dage hænger jeg en del ud i Brønshøj.

I dag var Spunken alene i dagpleje, i 2,5 time, så jeg fik tid til at læse samt drikke kaffe. Kaffe er de dog ikke så gode til, i 2700. Alt for varm mælk, med alt for tynd espresso, har været status på Café Mila samt Café Phenix. I morgen prøver jeg et nyt sted 😉

Jeg har min iPad med, hvor jeg er i gang med en rigtig hyggelig bog. Det er første gang at jeg læser en hel bog, på iPad, udover kogebøger. Det er handy, let og tager ikke unødig plads i tasken, så der er stadig plads til indkøb. Smart.

Læser du bøger på din tablet?

7 comments
 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud! Har ikke selv læst bøger på iPad’en – endnu. Vil så gerne læse Julia Lahmes ‘Hvor Lagde Jeg Babyen’, men det er jo lige det med at finde tid med ham den lille. Men kunne være fedt at læse den på iPad’en.

  1. Ta’ den med i pusletasken, når du er ude at trille. Hvis vejret er til det, så kan man sagtens læse og skubbe til vognen, med foden…. jeg blev ret god til det, tilsidst, selv om Spunken ikke sov så længe ad gangen 🙂

  1. Jeg tog derhen, men der var lukket klokken 9 om morgenen, så i morgen blir’ det “Ipsens kaffebar” 🙂
   Men “Staalvand”, skal helt sikkert prøves, en dag.

   1. Det må jeg huske 🙂 Jeg har en iPad stående øverst på min ønskeliste 🙂 Jeg har lidt togtur hver da på job, og det ville være skønt med sådan en i tasken 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere