Fjerde dag i dapleje - CopenhagenDaily
12 In mig/ spunken

Fjerde dag i dapleje

Det går rigtig fint, med Spunken i dagpleje. Søde Gitte, er god til at sende betryggende sms’er og billeder, og fortælle hvordan det står til.
I går, var han lidt ked, da jeg kom, men han havde godtnok også fået tonset og leget sig helt træt, samt om morgenen, taget et fald fra vores dobbeltseng, og slået bule i panden.
I dag, faldt han i søvn, på Gittes skød. Nååårh. Så må han da føle sig ret tryg.
Han var der i 2,5 time, i dag, og jeg tænker det nok blir’ det samme i morgen, så han både når at spise frokost og prøve at se om han kan ta’ en lur.

Først i dag, fældede moderen hér, en lille tåre. Da jeg gik, kunne jeg mærke klumpen i maven, og den kom ud, som to-tre tårer, der blev tørret væk. En sms afsted til dejlige Mette, som med sin erfaring som pædagog, kunne forsikre mig om at alt ville blive godt. Kjærsten fik også en sms, og skrev søde ord tilbage. Så var jeg god igen.

Nu sidder jeg i sofaneseren, med benene oppe. Spunken er blevet spist af, har fået et bad, og gik helt omkuld. Nu sover han forhåbentlig en times tid, inden jeg måske får lokket lidt grød i ham, så han kan sove 3-4 timer i nat.

Mine lårbasser, er f*ing en smule ømme, efter fire dages cykling. Fra kun at trille ture, til at cykle langt hver dag, er jeg kommet på hårdt arbejde, men det føles SÅ fedt, når jeg kommer hjem.
Nu skal jeg bare kvitte sukkeret….. men altså… babysteps, ikk’!? 😉

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Tanja
  torsdag 10. maj 2012 at 19:11

  Dejligt det går så godt! 😀 Håber det måske kan hjælpe på hans søvn og give ham en bedre rytme..
  Og fedt med alt den cykling.. 😉 Jeg starter selv hårdt ud d. 6. august.. Puha.. oven på alle sommer isene (for vi får jo godt vejr i år!!) .. Det bliver slemt 😉

  • Reply
   Therese
   torsdag 10. maj 2012 at 19:17

   Ja, det ville være skønt hvis han begyndte at sove noget mere 🙂

   Uha, jeg er vild med is, og kan saaagtens spise masser af dem, selv om sommeren er dårlig 😉

   • Reply
    Tanja
    torsdag 10. maj 2012 at 19:25

    Selvfølgelig.. Bare ikke så sjovt at stå med en gammeldaws i regnvejr 😉

    • Reply
     Therese
     torsdag 10. maj 2012 at 19:27

     Ha ha. Det må dælme’ ikke regne ned i min “guf” 😀

 • Reply
  Rejen
  torsdag 10. maj 2012 at 19:34

  Skønne billeder af Isac og godt at han er tryg ved dagplejen. Jeg kan godt huske hvordan det var at aflevere min søn, og han kun 1/2 år, dengang for mange år siden havde man ikke mulighed for længere orlov, det var lidt hårdt…;-D

  • Reply
   Therese
   torsdag 10. maj 2012 at 19:44

   Pyha, ja, Annemarie. Det må da ha’ været lidt hårdt 🙂
   Jeg er så glad, for at det går så godt i dagplejen. Så er det lidt lettere, at være mor.

 • Reply
  Alice M
  torsdag 10. maj 2012 at 19:35

  Jeg glæder mig også til Lulle skal starte i Vuggestue… Og jeg skal på arbejde!
  Det lyder da til at gå rigtig godt – hvor lang tid regner dagplejer Gitte (det hedder alle dagplejemødre åbenbart….) på at i skal bruge til indkøring? Vuggestuen regnede med 1 uge, men jeg tænker det er lidt for optimistisk.

  • Reply
   Therese
   torsdag 10. maj 2012 at 19:45

   Hi hi, er der flere Gitter? 😀
   Tror ikke en uge er nok, men måske et par uger. Vi har intet fast aftalt, for jeg har ret meget tid, til at gøre det så roligt og trygt som muligt.
   En uge…shit….Han har som sagt været der 2.5 time i dag, og hvis han så skulle være der i 6 timer i morgen, ville han da gå helt bananas.
   Men det er nok ret forskelligt fra barn til barn.

 • Reply
  Sussi
  torsdag 10. maj 2012 at 20:06

  Hvor er det dejligt, at han trives i dagplejen:):) og al den motion du får, wow, jeg synes det er sejt gjort:)
  Det lyder skønt med så rolig en indkøring:) Jeg brugte lidt over en uge på indkøringen af Livapigen – og allerede sidst på ugen tog hun så lange lur hos dagplejemoren, at jeg først kunne hente hende ved 14.30-15 tiden;) Min pige har altid haft et ret godt sovehjerte og tager også den længste lur i den vuggestue hun går i nu. Ville ønske hun kunne smitte din søn lidt – børn har det med at smitte hinanden med så meget andet;):)

  • Reply
   Therese
   fredag 11. maj 2012 at 08:38

   Årh, tænk hvis de kunne smitte hinanden med søvn! Det gad jeg virkelig godt 😀
   Det går bare så godt, med indkøringen, og jeg er bare så glad for at det endte med dagpleje.
   Forhåbentlig blir’ lårene strammere, af al den cykling. Hi hi.

   Ha en dejlig weekend, Sussi.

 • Reply
  Annette
  fredag 11. maj 2012 at 09:14

  Hvor er det bare dejligt at høre at det går så godt! Elsker billedet hvor han ligger og slænger sig i mellem legetøjet 😀

  • Reply
   Therese
   mandag 14. maj 2012 at 19:41

   Han ligger som en rigtig strandløve 😀

  Leave a Reply