Sol på ostemaden

Altså, det er jo ikke fordi det ligefrem gør lårene slankere, men hybenmarmelade, på ostemaden, smager bare af sommer.
I Netto, fandt jeg en dejlig marmelade, og den kan virkelig anbefales. De havde vist også en variant med stikkelsbær, og det er jo heller ikke helt tosset.

Det er lidt med forskel, hvad vi får til morgenmad. I hverdagene, er det ofte havregryn eller et stykke brød med ost (for tiden en 30+ ost, og den er virkelig kedelig, men spises skal den jo).
I weekenderne, er der måske et æg til, eller noget hvidere brød. Kaffe får vi altid, og hvis jeg virkelig kører med overskud, er der smoothie eller friskpresset juice.

Spunken, får altid grød, med kanel og en smørklat. Som tilbehør, et stykke gnavefrugt, og hvis han er heldig, er der også hindbær eller jordbær.

Hvad spiser du til morgenmad?

6 comments
 1. Idirk, jeg forsøgte mig også med en 30+ ost på et tidspunkt, men det er det simpelthen ikke værd! Jeg spiser stort set det samme hver morgen: ristet rugbrød m. ost, et blødkogt æg og et glas æblejuice.
  I weekenden kan der af og til snige sig en kanelsnegl eller et skagenshorn ind.:o)

  1. Jamen, altså. Sådan en gummiost, det er livet bare for kort til! 🙂

   Det lyder super lækkert, det du spiser. Får du simpelthen kogt æg, hver morgen? Nu er jeg lidt misundelig. Mums.

   Skagenshorn…Årh, det er længe siden jeg har fået det 🙂

 2. I denne uge har den stået på A-38 (noget tyndt pjask i forhold til Skyr og græsk yoghurt) med frisk banan og/eller æble, ISIS müsli, kanel og hakkede mandler. Sort kaffe og et glas appelsinjuice.
  Inspiration til sund og sjov morgenmad er altid velkommen, så jeg læser gerne, når du skriver.

  1. Hvis jeg køber A38, er det den fedeste version. Den på 0,5 %, er simpelthen for pjasket. Skyr er jeg ret vild med, til gengæld.
   Det lyder godt, det du får. Jeg er også glad for hakkede mandler, på surmælksprodukterne.

   Man ender ofte med det sammen, ikk’? Så det er dejligt, at høre hvad I andre finder på.

 3. Ohhh – stikkelsbærmarmelade, siger du. Må da næsten lige ned og se, om de også har det i ‘min’ Netto. Hyben er ikke lige mig, men stikkelsbær. Mmmm!

  Til morgenmad er jeg rigtig slem til ikke at få spist noget. Fordi jeg simpelthen har for travlt med at skifte bleer, smøre madpakke, lede efter forsvundne dimsedutter og i øvrigt også lige selv i tøjet, inden Varanen skal sove, og Øglen skal afleveres. Men det er jo ikke rigtig nogen undskyldning, og jeg ved, hvor vigtigt måltidet er. Så jeg øver mig 🙂 Menuen står som oftest på havregryn med rosiner og hakkede mandler, og når Varanen får havregrød, sniger jeg mig til at spise lidt af hans. Hvis jeg husker at tage noget fra, før jeg blander MME i, altså 🙂

  I weekenden er det friskbagt rugbrød fra Lagkagehuset med smør og et blødkogt æg. Og noget frugt i skiver/stykker.

  Har i øvrigt ikke fået kommenteret i et stykke tid, men hvor er det godt at høre, at Spunken trives i dagplejen. Og ush, jeg kan godt forstå, det er med blandede følelser, du skulle sende ham af sted første gang. Husker det, som var det i går, da Øglen skulle begynde i vuggestue, og nu er det snart Varanens tur. Suuuuk! 😉

  1. Jamen, altså.Jeg skylder også dig noget præmie, så pyt med du ikke kommenterer så ofte. Dårlig samvittighed, har jeg altså.

   Hvad har du besluttet, med Varanen? Vugger eller dagpleje? 🙂
   Det hjælper mig lidt, at vide at ALLE har svært ved at aflevere deres børn. Så er jeg ikke så pylret, alligevel, tænker jeg.

   Jeg smugspiser også lidt af Spunkens grød. Ofte, er den mere spændende, end hvad jeg får smækket sammen til mig selv… ha ha.

   Fandt du noget marmelade i Netto?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere