Julemad på en sommerdag

Altså, med 10 grader udenfor, vil jeg ikke mene at det er sommer. Måske var det derfor, at jeg tidligere fik en voldsom trang til risengrød.
Nu bobler grøden på svag varme, der er rørt sukker i kanelen, saften er blevet lavet og nisseøllen er blevet lagt på køl.

Jeg skal nok få spist asparges og andet sommermad, når sommeren kommer.

6 comments
  1. Suk, bare jeg aldrig var kigget forbi din blog, for nu har jeg ubeskrivelig meget lyst til sådan en portion risengrød med smør i midten og saftevand til!! Manden er ikke hjemme i aften, pigen er puttet og jeg kan ikke tage afsted efter grødris. Suk! Bare jeg kunne, for så skulle jeg have sådan en portion som aftendessert! Suk altså…! 😉

  2. Man kan ALTID spise risengrød :)! Da jeg var barn, fik vi det faktisk hver tirsdag, hvor min mor havde travlt, og jeg elskede det… Hun kogte bare risene op satte så gryden i sengen under dynen. Så var der risengrød, når jeg kom hjem fra skole…
    Go’ weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere