Sneaker freak

Økonomien tillader det desværre ikke, men hvis jeg kunne, ville jeg købe mig et par labre sneakers til forsommerens vintersure fødder. Når man så var i gang, kunne Spunken også få sine futter i et par. Så længe han ikke går, er de mest til pynt. Så snart han går rundt omkring, vil jeg nok investere i et par fodformede sko. Måske sådan et par fra Jacoform? 🙂 Så blir’ det vist ikke mere “pædagog” (sagt med kærlighed, af en der er vokset op i en familie fulde af Jacoform-sko).

4 comments
    1. Ja, det er bestemt også min mening, Madame 🙂 Så længe de ikke kan gå, kan en sneaker være fin, men så snart de går så er jeg til Angulus, Jacoform, Bisgaard og den slags 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Smyk dig

Jeg leder efter noget fornuftig smykkeopbevaring. Det kunne for eksempel være et stort skrin, fuld af skuffer og…
Læs mere

Luksus dag

Kjærsten er blevet fejret godt og grundigt. Vi smuttede ud til drengene på kontoret, og kagemanden vakte begejstring.…
Læs mere