Mor er ikke sur, mor er hot - CopenhagenDaily
6 In mig

Mor er ikke sur, mor er hot

Er jeg den eneste der får en lunte kortere end en tissemyre, når det er så varmt? Ikke fordi jeg går rundt og skælder og smælder, men min tålmodighed er bare en lillesmule kortere når Spunken nægter at få creme i hovedet, vælter ting rundt, smører makrel i håret og den slags. Jeg råber ikke af ham men der kommer nogle “ihhhhhh” og “grrrrr”, mens jeg tæller til 10 inde i mit hovede.

Her til aften måtte Kjærsten ta’ over i putteritualet, da jeg efter at ha’ forsøgt at få Spunken til at sove i en halv times tid kunne konstatere at han bare ikke liiige gad, men istedet begyndte at hyle som en stukket gris hver gang jeg listede mig ud af soveværelset.
Fem minutter efter, med Kjærstens tålmodighed, sov den lille….

Nu vil jeg læne mig tilbage, spise kolde kirsebær og se OL. Jeg håber på at det snart vil brage løs med torden så luften blir’ renset lidt. Det hjælper muligvis lidt på min tålmodighed og på mit humør.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Annette
  fredag 27. juli 2012 at 22:19

  Det er ikke kun dig. Oliver valgte at skrige fra stationen og hjem, så alle kunne høre ham. Så måtte bære ham og styre barnevognen med den anden arm. Der blev talt til 10 maaange gange!

  Pisse irriterende at kæresterne kan få dem til at sove med det samme. Er sikker på at ungerne kan lugte at ens tålmodighed er opbrugt, og udnytter det. Grrrr.

  • Reply
   Therese
   søndag 29. juli 2012 at 11:02

   Der er bare ikke noget værre end at trille rundt med sådan en hoppende og skrigende barnevogn.

   Jeg tror du har ret i det med at de kan lugte at man selv er ved at være helt mør. I går skete det igen, efter at jeg havde forsøgt i 45 minutter at få Isaac til at sove – 3 minutter tog det for Kjærsten…

 • Reply
  Susanne
  lørdag 28. juli 2012 at 14:03

  Du er ikke ene om den korte lunte i varmen, og her er der ikke små børn……

  • Reply
   Therese
   søndag 29. juli 2012 at 11:03

   He he 😉 Det er meget bedre i dag hvor temperaturen siger 18 grader.

 • Reply
  Sussi
  lørdag 28. juli 2012 at 16:41

  Jeg må indrømme, at jeg faktisk nyder, at dagen i dag byder på regn og mindre varme – og det gør du vist også;-)
  Vi har så det omvendte problem med solcremen herhjemme. Liva ELSKER at få solcreme på og vil helst smøre sig indtil tuben er tom.

  PS. Ville finde din blog på en anden computer og kom så i stedet til at kigge forbi din gamle blog. Vildt, at du har blogget i SÅ mange år, Therese! og sjovt at se fotos af og læse om hvad der fyldte hos dig dengang… 🙂

  • Reply
   Therese
   søndag 29. juli 2012 at 11:04

   Hi hi. Ser det for mig, Liva der smører og smører til hun er helt hvid 😉 I dag er det SÅ dejligt at det er køligere. Solen må da gerne titte frem, men helst ikke over 20 grader – medmindre jeg er i nærheden af en pool.

   Sjovt du fandt min gamle blog. Ja, jeg har vist blogget nogle år efterhånden.

  Leave a Reply