Onsdag - CopenhagenDaily
2 In mig

Onsdag

Det er ikke mange ord der presser sig på i øjeblikket. Mine tanker er stadig reserveret til minderne om min gamle ven, og ellers så kører hverdagen videre i samme rille.
Kjærsten er kørt afsted med Spunken, der skal i dagpleje. Jeg sidder og tar’ mig sammen, over en kop kaffe. Der er fremvisning af lejligheden klokken 15, og her trænger til en oprydning mm.

Lidt efterlønspenge er tikket ind på min konto. De skal vist bruges på noget forkælelse. Måske et par nye støvler til vinter, eller en lang frakke, eller en taske, eller…. Nu har jeg købt lidt efterårstøj til Spunken. Fleece, huer, vanter mm. Før man har set sig om, rammer efteråret.

Du ønskes en rigtig god onsdag 🙂

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Signe
  onsdag 8. august 2012 at 09:45

  Tak og i lige måde, Therese.
  Jeg håber virkelig der er bid i dag i forbindelse med fremvisning. Kryds herfra!

 • Reply
  conny
  onsdag 8. august 2012 at 10:48

  Den rigtige køber MÅ da komme forbi – og hvorfor ikke i dag?!
  Hvis det var, at vi havde fået solgt huset (og så skulle det også lige være sat til salg først), så kunne jeres placering godt være inde over hos os. Vi er i syv sind, om det er byens eller naturens muligheder, der kommer først.
  Held og lykke!

 • Leave a Reply