Her er så stille - CopenhagenDaily
3 In mig

Her er så stille

Spunken sover, Kjærsten er i Hornbæk for at hjælpe sin bror med noget teknik og jeg sidder i stuen med tv’et tændt, samtidig med at jeg dimser på min Mac. Her er så stille… Jeg kigger mig over skulderen og venter at se Katten ligge i sin sækkestol, men det gør hun jo ikke. Stolen er også flyttet, så der er tomt..

I dag har Spunken og jeg været inde i byen og trøsteshoppe. Jeg fandt nogle lækre håndklæder fra Lexington (på bud), en lækker ansigtsmaske samt et lyshus fra Kähler. Egentlig ledte jeg efter et par sandaler fra Tommy Hilfiger, som jeg helt siden foråret har været forelsket i. Jeg fandt dem – enda på bud – men kun i str 41 og 42. Så store plader har jeg ikke. Nu vil jeg surfe på nettet efter dem, og finder jeg dem ikke, er det bare ærgerligt. Så kan jeg lære det, og købe med det samme istedet for at udskyde det. Tsk.

Næste projekt er at indrette stuen lidt. Jeg vil gerne udskifte vores store puf med et sofabord. Det er bare svært at finde et pænt bord som har 4 ben. Mange borde har 3 ben, og det er ikke så tumlinge-egnet 😉
Jeg vil også gerne finde et fint tæppe eller to, så det ikke er så hårdt for Spunken at falde – selv om han har indbygget airbag. Dette legetæppe er jeg ret vild med og jeg tror bestemt det ville klæde Spunkens legehjørne.

God aften og god weekend til dig.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Julie
  fredag 3. august 2012 at 23:28

  Kig evt. på Tommy Hilfigers egen side! Der købte jeg fra i foråret, og de kunne sagtens matche priserne andre steder.. Og bår man køber første gang (og tilmelder sig deres absolut tålelige nyhedsbrev), får man rabat 🙂

 • Reply
  Sussi
  lørdag 4. august 2012 at 06:59

  Trods den uvante tomhed i lejligheden, så lyder din aften dejlig afslappende! Sådan må min søndag gerne blive efter en weekend med masser af program;)
  Rigtig god weekend:)

 • Reply
  Alice M
  lørdag 4. august 2012 at 10:05

  Vi har 3 benede bønne borde – det er lettere upraktisk med en baby der rejser sig op af alt.

  og du har helt ret – alle de fede borde er med 3 ben pt… det er ski lidt sært 😀

 • Leave a Reply