8 In spunken

Den frygtløse Spunk

 Billede taget af Kjærsten, med iPhone og uden lys…ikk…. Men glad Spunk 🙂

I disse dage, har Spunken to blå kinder. Ikke fordi han har fundet noget maling og leget med det, men fordi han fire gange på én søndag, faldt med trynen i gulvet. Det gjorde især naller da det skete ude i køkkenet, lige ned på trægulvet.

Jeg havde grundet de meget mørke vægge her i hytten, faktisk ikke set hvor slemt det så ud dagen efter, så da jeg kom hen i dagplejen mandag for at hente ham, spurgte dagplejemor hvad han dog havde lavet. Der kunne jeg tydeligt se hvor blå kinderne var, og følte på vej hjem at alle kiggede på mig med strengt blik…..

Min mor oplevede noget nær det samme med mig, da jeg var 4-5 år. Jeg var faldet på cyklen og havde skrabet hele kinden op samt fået et blåt øje. Da hun så var ude at gå med mig, kiggede folk ondt på hende med “har du slået dit barn”-blikket…

I dag har Spunken ramt en milepæl herhjemme. Han kan selv kravle op i både sofa og gyngestol. Helt glad og stolt er han, og nu venter jeg spændt på hvor de næste blå mærker skal være 😉 – nå ja, og i dag havde han tegnet med tuscher i dagpleje, og også tegnet sig i munden. Det matcher de blå mærker ret godt, hi hi.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Catarina
  fredag 5. oktober 2012 at 06:09

  Hi hi, han en rigtig dreng. Rigtige drenge har altid skrammer. Jeg var nu ikke bedre selv. 😉

  Skønne billeder af den glade Spunk. 🙂

  • Reply
   Therese
   mandag 8. oktober 2012 at 21:10

   Det er det samme Kjærsten siger. Han blir’ næsten stolt for hvert blå mærke 😉 ha ha.

 • Reply
  Susanne
  fredag 5. oktober 2012 at 07:28

  Uh de er dejlige når verden for alvor skal udforskes… min datter spiste kul fra bålhuset i børnehaven da hun var lille, knap så fedt at finde ud af når man henter og ungen er total sort i hovedet… men de havde haft det sjovt.

  • Reply
   Therese
   mandag 8. oktober 2012 at 21:10

   Ha ha ha. Kul i hele hovedet. Jeg kan se det for mig 😀 Spunken har ofte en halv sandkasse i mundvigen – og resten i bukser, sko og jakke.

 • Reply
  Dottie
  fredag 5. oktober 2012 at 18:45

  Synes man som mor bliver helt forbavset over hvor mange skrammer de får når de tumler rundt 😉 det da også uheldigt lige på kinderne, og kan godt forestille mig, at det ikke er særlig rart for dig at vise frem 🙁 man må håbe de hurtigt forsvinder 😉

  • Reply
   Therese
   mandag 8. oktober 2012 at 21:11

   Nu er de så småt ved at være væk. Nu ser han bare beskidt ud…. 😉 ha ha

 • Reply
  Trine
  fredag 5. oktober 2012 at 23:18

  Min meget-snart-2-årig kan også det der med at falde på snuden her udmønter det sig gerne i alverdens buler som heldigvis forsvinder næsten lige så hurtigt som de opstår…

  Herhjemme har vi en regel der siger: Man må gerne slå sig, men man må ikke komme til skade…

  Skønne billeder af din dreng.

  • Reply
   Therese
   mandag 8. oktober 2012 at 21:13

   Det er en rigtig god regel, Trine. Den vil jeg indføre herhjemme 🙂
   Rigtig god aften til dig.

  Leave a Reply