Onsdag eftermiddag - CopenhagenDaily
2 In familien/ mad/ spunken

Onsdag eftermiddag

20130109-172324.jpg

Dagen gik så stærkt, at jeg besluttede mig for at eftermiddagen skulle nydes. Spunken blev hentet, og vi smuttede forbi den lokale slagter efter en kylling. Den fritgående kylling, koster en smule mere end de kedelige plastikkyllinger i supermarkedet, men de smager så til gengæld også af noget (og har haft et temmelig bedre liv).
Hos slagteren får Spunken altid en frikadelle, og det er et hit for så kan han lige klare en hurtig tur i Netto 😉

Da vi kom hjem, skyndte jeg mig at skrælle/snitte hvad der lige var i grøntsagsskuffen. Aubergine, porre, kartofler, gulerødder og løg. Noget af det blev proppet ind i kyllerylle og resten lagt under og rundt om, i en støbejernsgryde. Krydderier på, låg på og ind i ovnen i halvanden time. Nemt!

Nu kan Spunken og jeg så gnaske kiks og se tv. Stearinlysene er tændt, og jeg nyder at jeg i noget tid endnu har dejlige rolige eftermiddage med min søn.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  conny
  onsdag 9. januar 2013 at 23:25

  Det ligner en rigtig lækker-lækker kylling!

  • Reply
   Therese
   torsdag 10. januar 2013 at 09:09

   Det var en saftig og lækker kylling, Conny. I dag skal vi ha’ rester 🙂

  Leave a Reply