Den skønneste weekend i 100 år - CopenhagenDaily
2 In familien/ mig/ sikka

Den skønneste weekend i 100 år

20130203-100653.jpg

Smuk udsigt fra min mors nye nabolag, og billede af de rækkehuse vi boede i da jeg var teenager.

Weekenden har været dejlig, selv om Spunken sluttede hverdagene med sygdom. Han blev sig selv igen i går, og vi drog ned til min mor og hjalp med hylder i hendes nye hus. Eller dvs Kjærsten var handy, mens jeg trillede en lang tur med Spunken.

Min barndomsveninde var hjemme ved sine forældre, så vi tog et kaffestop derhenne. Spunken blev forkælet med fyldte chokolader, og lod til at synes at det der kaffebesøg var et godt koncept.

Lea og jeg gik en lang tur, forbi vores folkeskole hvor vi kiggede ind af vinduerne til klasselokalet. Alting var så småt, men dengang var det stort. Lea og jeg var lige høje 141 cm.

Nu er Kjærsten og Spunken på slap line hjemme i huset. Jeg sidder i et tog, på vej ind til messe i Øksnehallen. Der skal kigges på nye varer til shoppen, og måske der også blir tid til en hyggetur i de små butikker på Istedgade.

Rigtig god søndag til dig 🙂

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Nola
  søndag 3. februar 2013 at 14:25

  Lyder som en dejlig weekend “tilbage i tiden”. Skønt og vigtigt at der er gode minder at kigge tilbage på, og til at fylde rygsækken med.
  God søndag 🙂

  • Reply
   Therese
   søndag 3. februar 2013 at 17:39

   Det var så dejligt at “rejse tilbage”, Nola. Det var især dejligt at dele minderne, med en af de allerbedste fra dengang. Skøn skøn weekend.

   Håber at også din weekend har været dejlig.

  Leave a Reply