Langfredag hos mååårmoooar

20130329-185744.jpg

Sikke en dejlig fredag.

Spunken og jeg, tog den lille klapvogn og trillede mod Vanløse station. Dér hoppede vi ombord på et S-tog, og kørte mod Valby.
Op i elevator, ned igen på spor 2.
Mange store toge kørte forbi, og Spunken pegede og sagde “buuuuh” (denne lyd bruges om både lastbiler, toge og køer).

Det store regionaltog mod Nykøbing F kom, og vi trillede ind i en allerede proppet kupé. Heldigvis skulle vi kun køre i 50 minutter, for der var varmt og fyldt. Ovenpå var der 1’klasse og i nabokupeen var der stillezone… Skide smart indrettet, DSB. Vi var syv barnevogne, en cykel og knotne forældre – hep.
Isaac havde en fest den første tid, da han fik lov til at sidde i en vindueskarm.

Mååårmoooar, hentede os på stationen og vi kørte hjem. Vi pitstoppede efter et par påskeæg og lidt ingredienser til aftensmaden, og så hjem.
Spunken kastede sig over mit gamle legetøj, og har også taget et par lure i løbet af dagen. Som billederne viser, har han vist ikke kedet sig.

20130329-185803.jpg

20130329-185848.jpg
Spunkens første påskehare. Jeg har stadig papiret fra min første påskehare, så nu gemmer jeg også papiret fra hans, i babybogen.

Min mor og jeg, har fået snakket, grinet og spist os en pukkel til i påskeskum. Nu er der sat en kande kaffe over, efter den lækre lammekølle. Vi er mætte og tilfredse.

20130329-190057.jpg

Kjærsten er på vej for at hente os, for i morgen skal jeg på arbejde i butikken. Jeg er dog ellers sikker på at Spunken godt gad at sove her hos mormor i nat 🙂

6 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om