Jordbærtzaziki

20130401-205408.jpg

I dag spiste vi næsten sommermad. Krydret kylling, og nogle pølser med ramsløg. Som tilbehør, havde jeg lavet bulgur med grillet peberfrugt og en tomat/appelsindressing. Der skulle også være noget “snask”, så jeg lavede en jordbærtzaziki. Det er nemt, og lækkert.

Ingredienser

  • Græsk yoghurt 0,2 %
  • Agurk
  • Jordbær
  • Hvidløg, jeg brugte tre fed. Mindre kan sagtens gøre det
  • 1 tsk spidskommen

Jeg rev tre store jordbær, og skar tre mere ud i stykker. En hel agurk blev revet, og presset tør for væske. Det blev rørt rundt i en halv liter græsk yoghurt, og smagt til med presset hvidløg og spidskommen. Friskt, stærkt og med et touch af mellemøsten.

Det er ikke første gang jeg laver tzaziki med jordbær. Denne opskrift lagde jeg på bloggen for små tre år siden.

Velbekomme – og lad så lige det hér forår fortsætte !

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere