Helt siden jeg boede i Nordlædervest - CopenhagenDaily
8 In blogging/ sikka/ venner

Helt siden jeg boede i Nordlædervest

Screen Shot 2013-06-29 at 12.32.11

I starten af ugen, kom der en kunde inde i butikken. Hun havde fulgt min blog helt siden jeg boede i nordvest – og faktisk startede med at blogge. Det er sjovt!
Vi fik en rigtig hyggelig snak, og hun købte fine ting til sit barnebarns fødselsdag. Kom igen en dag “Flinkonella” – du behøver ikke købe noget.

Det er lidt sjovt at tænke på hvor mange år jeg egentlig har blogget. Alle de ting der er sket siden da.. Kæresten er skiftet ud, venner er kommet til og fra, branchen er ændret fra musik til butik.. Lejligheden er skiftet ud med et hus, og jeg har siden 2005 boet i mange forskellige bydele. Nå ja, og så er jeg blevet mor 😉

Jeg har mødt en masse forskellige bloggere. Det er måske det jeg sætter mest pris på ved at blogge, udover de søde kommentarer der også følger med. Bloggen har givet mig kontakt til bloggere i jylland, på fyn, her i København og andre steder på sjælland. Jeg har besøgt dem, de har besøgt mig og vi har været ude at vifte med ørerne. Jeg er enda med i en hyggelig “sildestime” som mødes flere gange om året…takket være bloggen.

Der er tid nok til at sidde og blive nostalgisk på sådan en lørdag midt i brunch-tiden. Frederiksberg’ere sidder på Meyers eller Laundromat, og indtager deres morgenmad. De kommer forbi butikken frem til kl. 12, og derefter først fra kl. 13.30. Sjovt der er sådanne mønstre efterhånden.
Så har jeg tid til at rykke lidt rundt på varerne, fylde op på hylderne, trække fra på lageret og gøre klar til regnskabet for 2. kvartal.

Når jeg har fri, skal jeg et smut forbi Specialkøbmanden. Jeg skal bruge nogle fine muffinforme til de muffins jeg har bagt og bager til fødselsdagsfesten for Spunken i morgen. Vi blir’ knap 20 mennesker – og det er uden børn. Jeg havde kalkuleret med godt vejr, men kan godt se det ser lidt sort ud…. Så nu stresser jeg en smule over at vi kun har ni stole og ét spisebord. Vi må ta’ sofaen i brug, og ellers sidde på gulvet. Ha ha.
Havde vejret bare været strålende så vi kunne være ude, eller måske hvis vi havde en pavillon så man kunne sidde i tørvejr.
Nå, det er der ikke noget at gøre ved. Vi får det bedste ud af det, det er jeg sikker på.

Rigtig god weekend til dig.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Anne
  lørdag 29. juni 2013 at 12:56

  Dejligt indlæg!
  Og dernæst…det gode ved “Stimen” er aldersspredningen og ditto geografiske spredning…vi er skisme da bredt sammensat 🙂

  • Reply
   Therese
   søndag 7. juli 2013 at 13:17

   Det er så hyggeligt, Anne. Jeg nyder når vi mødes, og tænker slet ikke over den store aldersforskel 🙂
   Vi må snart mødes igen.

 • Reply
  Tina - omme i London
  lørdag 29. juni 2013 at 16:21

  Hvor pudsigt, jeg taenkte netop paa det samme i dag mht min egen blog, som efterhaanden har rundet de 8 aar. Det er saa sjovt at kigge tilbage og se hvad der skete paa en given dag saa mange aar tilbage. Skoenne blomster i oevrigt, er de fra haven? 🙂

  • Reply
   Therese
   søndag 7. juli 2013 at 13:19

   Dig har jeg også fulgt i mange år, Tina. Tænk som årene flyver, mens vi skribler en masse ned på bloggen.
   Ja, blomsterne er fra haven og fra mit “vilde bed”. Der er alt fra kornblomster til valmuer og honningurt. Dejligt og velduftende 🙂

 • Reply
  Flinkonella
  mandag 1. juli 2013 at 01:06

  Hej Thèrese, jeg synes det var lige så hyggeligt!!! Og gaverne gjorde STOR lykke♨

  • Reply
   Therese
   søndag 7. juli 2013 at 13:20

   Det er godt at høre, Flinkonella 😀

 • Reply
  Hege
  fredag 5. juli 2013 at 23:36

  Tenk, – din blogg var den aller første jeg begynte å lese, Therese. Jeg googlet ordet laksepasta, tror jeg det var, – og så havnet jeg hos deg. Så sparte jeg adressen (Jeg hadde jo ikke tid den dagen, – jeg skulle lage laksepasta og ha gjester), men dagen etter leste jeg. Så klikket jeg på noen av dem som kommenterte hos deg, og så begynte jeg å delta selv også. I 2007 fikk jeg min egen blogg, og fortsatt henger jeg sammen med flere av de danske bloggerne i det nettverket din blogg er en del av

  Takk for det!

  • Reply
   Therese
   søndag 7. juli 2013 at 13:21

   Det er så morsomt, Hege. Jeg er glad for at du selv startede din egen blog, som jeg nyder at følge selv om jeg desværre ikke får kommenteret så meget mere.
   Rigtig god weekend.

  Leave a Reply